Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Depo" aicina tērpties Latvijas karoga krāsās

EasyGet.lv, 17.11.2011. 09:54

Šogad klubs "Depo" turpina pērn ieviesto tradīciju Latvijas Neatkarības dienu svinēt latviskā garā.
"Depo" aicina tērpties Latvijas karoga krāsās

18. novembra naktī klubā skanēs dziesmas tikai latviski, iespējams vien kāds rets izņēmums citā mēlē, kuru taisījuši vietējie mūziķi. Dziesmu spektrs solīts visplašākais – no šlāgera līdz rokam. Kā ierasts, priekšroka tiks dota kam alternatīvam (Satellites LV, Aurora, BPP, PND, Dzeltenie pastnieki utt), bet nav izslēgts, ka pa vidu, jokus mīlot, iemaldīsies arī šis tas no kāda popstāra, kura dziesmas "Depo" failos ar uguni neatrast, un neiztrūkstošs vakara papildinājums būs Latvijas estrādes zelta fonda dziesmas.

Kā ballītes galvenie viesi uzstāsies pankroka grupa "Inokentijs Mārpls". Klubs atgādina, ka šis būs grupas pirmais koncerts "Depo" pēc gada pārtraukuma – veidojas jauka tradīcija grupu "Depo" klausīties šajos valsts svētkos. Grupa valsts svētkiem veltītam koncertam parasti gatavo patriotiskāku programmu, kurā bez slavenākajiem hītiem tiek spēlēta arī Latvijas valsts himna, dziesma "Brīvību Latvijai" un citas līdzīgas.

Ikviens uz ballīti tiek aicināts ierasties Latvijas karoga krāsās. Tiem, kuriem vismaz kāds apģērba gabals būs šajās krāsās, ieeja klubā solīta bez maksas. Šajā gadījumā tiks akceptēti, piemēram, šalles, cepures, bikses un citas apģērba sastāvdaļas, kurās pārliecinoši būs pamanāmas Latvijas karoga krāsas. Piemēram, "Inokentija Mārpla" līderis Dambis pagājušogad uz koncertu bija ieradies biksēs attiecīgajās krāsās. Pie lētākas ieejas tiks tie, kuri nāks ar Latvijas karogu rokās vai pie atloka.

Ballītes sākums paredzēts uzreiz pēc kopīgās Latvijas himnas dziedāšanas un salūta.

Foto: Inokentijs Mārpls. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV