Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Latvijas Republikas proklamēšanas 93. gadadienai veltīts koncerts

EasyGet.lv, 17.11.2011. 11:55

18. novembrī plkst. 17:30 t/n Jūras vārti notiks Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienai veltīts svētku koncerts, informē t/n "Jūras vārti" mākslas un mūzikas projektu vadītājaIveta Ērkšķe.
Latvijas Republikas proklamēšanas 93. gadadienai veltīts koncerts

Par godu Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienai Valsts prezidenta kanceleja šogad, 18.novembrī rīkos svētku koncertu Rīgā, Dailes teātrī, un četrās Latvijas novadu pilsētās -Rēzeknē, Valmierā, Jelgavā un Ventspilī, tādējādi radot iespēju vienlaikus baudīt svētku koncertus iedzīvotājiem visos Latvijas novados.

Pirms koncerta notiks Latvijas valsts prezidenta uzrunas translācija no Dailes teātra Rīgā, kā arī apsveikumu svētkos ventspilniekiem teiks Ventspils domes priekšsēdētāja vietnieks Didzis Ošenieks.

Ventspilī notiekošā svētku koncerta programmā tiks atskaņota latviešu komponistu mūzika. Emīla Dārziņa, Alfrēda Kalniņa, Jāņa Kalniņa, Pētera Barisona, Gundara Pones un Andreja Jurjāna skaistākās kompozīcijas izpildīs Vidzemes kamerorķestris Andra Veismaņa vadībā, Collegium Vocale Ventspils, Latvijas Nacionālās operas soliste Evija Martinsone (soprāns) un starptautisku konkursu laureāts pianists Reinis Zariņš.

Informācija: www.jurasvarti.lv

Ieeja uz Valsts svētku koncertu ir bez maksas. Aicinām t/n "Jūras vārti" kasē saņemt ieejas kartes uz Valsts svētku! Vienai personai iespējams saņemt ne vairāk kā 4 ieejas kartes.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV