Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Artūrs Skrastiņš, Ieva Kerēvica un Putnu Balle aicina uz Ziemassvētku koncertiem Latvijas dievnamos

EasyGet.lv, 17.11.2011. 13:49

Ik gadu Ziemassvētku laiks ir brīdis, kad mēs varam kļūst gaišāki, garīgāki un iejūtīgāki pret cilvēkiem mums līdzās. Artūrs Skrastiņš, Ieva Kerēvica un grupa "Putnu Balle" šogad Ziemassvētku laikā aicinās ikkatru no mums sajust sirds siltumu, sniegt to visiem, kas pēc šī siltuma ilgojas un atcerēties, ka patiesībā tas ir nepieciešams ik dienu visa gada garumā, informē Anete Kalniņa.
Artūrs Skrastiņš, Ieva Kerēvica un Putnu Balle aicina uz Ziemassvētku koncertiem Latvijas dievnamos

Koncertprogrammā "Tev tuvumā" Latvijas dievnamos skanēs latviešu komponistu Mārtiņa Brauna, Aivara Hermaņa, Raimonda Paula, Jāņa Lūsēna, Ulda Marhilēviča, Imanta Kalniņa, Emīla Dārziņa un citu Ziemassvētku dziesmu versijas akustiskās mūzikas izpildījumā. Mūziķu izvēlētās skaistākās latviešu komponistu dziesmas tiks arī apkopotas mūzikas ierakstu albumā.

Koncertu "Tev tuvumā" lieldraugs ir Latvijas Krājbanka. Par gaidāmajiem koncertiem Latvijas Krājbankas valdes priekšsēdētājs Ivars Priedītis saka: „Ziemassvētki ir tas laiks, kad varam paiet solīti nost no ikdienas steigas un padomāt par vērtībām un cerībām. Šie Ziemassvētku koncerti Latvijas dievnamos būs tieši tāds brīdis - gaišām domām un sirds siltumam, ko smelties un dāvāt apkārtējiem."

Koncerti notiks: Liepājā , Ventspilī, Kuldīgā, Valmierā, Bauskā, Saldū, Rēzeknē un Rīgā.

Norēķinoties par biļetēm ar Latvijas Krājbankas maksājumu kartēm – 5% atlaide. Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja - bez maksas.

Nākot uz koncertu, aicinām līdzi ņemt pašadītus cimdus, cepures, šalles vai zeķes. Labās lietas ar vietējo pašvaldību sociālo dienestu gādību nodosim tiem, kuriem šoziem ir īpaši auksti! Katrs ziedotājs saņems īpašu pateicību - mākslinieku autogrāfu kartīti!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV