Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Elektroakustisks aizjūru duets uzstāsies "Takā"

EasyGet.lv, 18.11.2011. 22:58

Otrdien, 22. novembrī, plkst. 20:00 kafejnīcā Taka (Miera ielā 10) gaidāms Lielbritānijas dueta Lost Harbours koncerts. Grupas mūzika sevī apvieno gan folku, gan ambientu elektroniku, par saviem iedvesmas avotiem saucot Arvo Pertu, Current 93, Six Organs of Admittance, Filipu Glāsu un ne tikai.
Elektroakustisks aizjūru duets uzstāsies "Takā"

Lost Harbours dzima 2004. gadā jūras piekrastes pilsētā Southend-on-Sea, kad pirmās melodijas sāka sacerēt ģitārists Ričards Tomsons. Daudzus gadus tika eksperimentēts, radīto ierakstot visdažādākajos veidos. Vēlāk sekoja pirmās uzstāšanās vietējos bāros, bet ātri vien Lost Harbours jau bija tas gods iesildīt tādus mūziķus un apvienības kā Plantman, Dead Rat Orchestra, Temperatures, The Owl Service, Lybrary Tapes un Bela Emerson.

2009. gadā Lost Harbours dalībnieku skaits dubultojās – Tomsonam pievienojās flautiste un klarnetiste Emma Rīda (grupas Ten Tigers dalībniece). Šādā sastāvā Lost Harbours uzstāsies arī koncertā Takā, kas ietilpst grupas Baltijas tūres ietvaros.

Ieeja – bez maksas.

Iepazīsties:
http://lostharbours.blogspot.com/
http://soundcloud.com/lostharbours

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV