Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

bū-š aicina uz albuma "Sēdies krēslā" prezentācijas koncertu

EasyGet.lv, 22.11.2011. 11:39

24. novembrī klubā "Artelis-gandrīz teātris", Rīgā, Blaumaņa ielā 32, notiks hiphopa izpildītāja bū-š jaunā albuma "Sēdies krēslā" prezentācijas koncerts. Īpaši šim pasākumam bū-š sadarbojoties ar citiem mūziķiem izveidojis aranžijas vairākām dziesmām. Aptuveni stundu garā priekšnesumā solīta iespēja paceļot noskaņās.
bū-š aicina uz albuma "Sēdies krēslā" prezentācijas koncertu

Albums "Sēdies krēslā" dienas gaismu ieraudzīs prezentācijas dienā, un tas būs pieejams izpildītāja mājas lapā www.bushmusic.lv, Albums tiks izdots arī  kompaktdiska formātā. Šis būs jau otrais bū-š soloalbums. Tas tapis sadarbībā ar tādiem mūzikas producentiem kā Viesturs Jegorovs, Reinšteins, Helmuts Šteins, Emīls Zants, Gustavo un Arnis Račinskis.

Mūzikas pasaulei bū-š sevi pieteica 2005. gadā ar albumu "Nevietā", kas tika izdots kā disks ar 80 lpp. tekstu grāmatu. 2006. gadā sadarbībā ar wiesturu izdeva albumu "Izdodam rudeni". bū-š ir piedalījies dažādos ar mūziku saistītos projektos, bet kopš 2006. gada paralēli veido savu otru soloalbumu.

Albuma "Sēdies krēslā" prezentācijas koncertā "Artelī" piedalīsies vokāls: bū-š, ģitāra: Arturas Burke, taustiņi: Oskars Tretjuks, bungas: Andžejs Grauds, bass: Kristaps Ērglis, trompete: Normunds Grīslis, kontrabass: Oskars Upenieks. Gaidāmi arī īpašie viesi.

Biļetes uz pasākuma var iegādāties tikai iepriekšpārdošanā „Biļešu Servisa" kasēs un http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muzika/hip-hops_un_reps/?concert=96679

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV