Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Club Kino notiks "Spēlmaņu nakts after afterparty"

EasyGet.lv, 22.11.2011. 11:57

Cerības, trofejas, smalkas runas, vizuļojošas teātra kleitas un žilbinoši smaidi. Neviltotu emociju izvirdumi, lielā meistarībā un grima kārtā noviltotu emociju paslēpes – tas viss jau atkal būs sagaidāms šonedēļ, kad teātra mākslā tiks dalītas gadskārtējās balvas... un Club Kino telpās tiks pārdzīvota izdzīvota "Spēlmaņu nakts after afterparty".
Club Kino notiks "Spēlmaņu nakts after afterparty"

Trešdien, 23.novembrī, sarīkojumu sērijas Club Kino about Kino" ietvaros būs iespējams noskatīties Pedro Almodovaras mīlestības drāmu "Zaudētie apskāvieni" (Los Abrazos Rotos; Broken Embraces) ar Pēnelopi Krusu galvenajā lomā. Šī spāņu zaudētās mīlestības drāma ir stāsts par kādu acu gaismu zaudējušu filmu režisoru un sievieti – mūža mīlestību. Tā bija viena no viskošākajām 2009.gada Kannu kinofestivāla konkursa skates filmām. Filma tiks demonstrēta angļu val., tās garums – 121 min.

Lobby bārā uzstāsies DJ Atoms (Toms Auniņš). Kā arī šonedēļ ar filmas tematikai un "Spēlmaņu nakts" intrigām pieskaņotu leļļu šovu mūs turpinās pagodināt Radical Puppets – Mārcis Lācis, Armands Berģis, Andris Kalnozols.

Sākums – jau pulkst. 20.00. Ieeja būs bez maksas.

Club Kino ir multikulturāla vide ar īpašu un vienmēr pārdomātu gaisotni. Kluba mērķauditorija ir pieaugušie, kas novērtē kvalitāti un labu servisu - cilvēki, kas daudz strādā, lai labi atpūstos. Savu darbību klubs uzsāka 2011.gada rudenī, atklājot to bijušajās kino Daile telpās – Kr.Barona ielā 31.

Vairāk informācijas www.clubkino.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV