Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Bubamarā" – maigs džezs, mežonīgs ska un neparasti zīmējumi

EasyGet.lv, 22.11.2011. 22:15

Pasaules mūzikas krogā Vecrīgā, Audēju ielā 8, šonedēļ muzicēs grupas Mango! un Dandelion Wine/ Pieneņu vīns. Māksliniece Kate Seržāne atklās portretu izstādi Draugi.
"Bubamarā" – maigs džezs, mežonīgs ska un neparasti zīmējumi

Ceturtdien, 24. novembrī – no pulksten 21 par dejām gādās DJ Ma.Be.

Piektdien, 25. novembrī, pulksten 19 vakars sāksies ar Kates Seržānes zīmējumu izstādes atklāšanu. „Tie ir manu draugu portreti, tāpēc izstāde tā arī saucas – Draugi," par ekspozīciju saka autore. Viņa piebilst – neierasto atveides paņēmienu dēļ ne vienreiz vien bijis jāuzklausa jautājums, vai tiešām tie ir zīmējumi. Taču neiespējami atrast citu apzīmējumu darbiem – lai arī cik neparasts būtu pirmais iespaids. Kāds tas ir? Nāciet uz skatieties izstādē! Par atklāšanas muzikālo noformējumu rūpēsies radio NABA dīdžejs Kazulis. Pulksten 22.30 piektdienas vakaru Bubamarā vieglā un dejojamā jazz/ fusion garā turpinās grupa Dandelion Wine/ Pieneņu vīns un DJ Tanheizers (radio NABA).

Sestdien, 26. novembrī, no pulksten 22 mežonīgu ska& rock& roll ballīti Bubamarā griezīs kroga seni paziņas Mango! (http://muzika.draugiem.lv/music/10018269/). Pēc tam basģitāru pret mūzikas konservu atvēršanas rīkiem nomainīs un par koncertam radniecīgu diskotēkas gaisotni rūpēsies DJ Milda.

Notikumi turpmākajās nedēļās:

Piektdien, 2. decembrī, plkst.22- Pingvīnu cirks;
Piektdien, 30. decembrī, plkst.21- Adamsu famīlija;
Pirmdien, 28. maijā, plkst.20:30 – Ni (Austrija).

Ieeja – bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV