Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Dzelzs vilks" 20 gadu jubilejas koncerts Palladium

EasyGet.lv, 23.11.2011. 09:23

2012. gada 3. februārī rokgrupa „Dzelzs Vilks" uzstāsies koncertzālē Palladium. Ar šo koncertu grupa atzīmēs savu 20. dzimšanas dienu un koncertā bez saviem labākajiem un svaigākajiem darbiem piedāvās arī dažādus pārsteigumus. Pirmās biļetes ierobežotā skaitā no šodienas par Ls 7.00 pieejamas "Biļešu Serviss" kasēs un internetā.
„Dzelzs vilks" 20 gadu jubilejas koncerts Palladium

Dzelzs Vilks jau 20 gadus darbojas latviešu rokmūzikas scēnā. Grupa radījusi tādas daudzu iemīļotas un ļoti populāras dziesmas kā "Uijā, uijā nikni vilki", "Tev oranži mati", "Balerīna", "Skaiti līdz trīs" un arī šogad pie klausītājiem nonākušo "Viņa grib tik daudz". Pastāvēšanas laikā „Dzelzs Vilks" piecas reizes saņēmis Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvu un 13 nozīmīgās balvas nominācijas. Līdzšinējie 11 studijas albumi pārdoti vairāk nekā 25 tūkstošos kopiju.

Dzimšanas dienas gaidās grupa laidusi klajā savu 12. studijas albumu – „Dzīvnieks pilsētā", kas iznāk mūzikas izdevniecības „Upe tuviem un tāliem" apgādā. "Dzīvnieks pilsētā" ievedis Dzelzs Vilku nākamajā desmitgadē. Albumā lielu lomu spēlē skaņu tehnoloģijas, dziesmu teksti ievelk šīs pasaules virtuālajās un reālajās kaislībās. Enerģisks un smags disko - dziesmas, ko klausīties un dzīvot līdzi. CD formātā jaunais albums pieejams mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās un „Statoil" degvielas uzpildes stacijās visā Latvijā.

No 2012. gada janvāra ne tikai jaunākais, bet arī visi iepriekšējie grupas albumi būs pieejami Apple iTunes mūzikas veikalos visā pasaulē.

3. februāra koncertā Palladium, „Dzelzs Vilks" aicinās viesus un rūpēsies par pārsteigumiem saviem uzticīgajiem klausītājiem. Biļetes uz koncertu būs pieejamas Biļešu Serviss kasēs un www.bilesuserviss.lv jau sākot no 23. novembra. Pirmo 100 biļešu cena Ls 7, pēc tam biļešu cena Ls 9.

Tuvākie Palladium koncerti:

3. decembrī Iļģi
21. decembrī PeR
26. decembrī Ziemassvētki Brīnumskapī
31. decembrī Austra
2. februāris Lauri
3. februāris Dzelzs Vilks
11.februārī Lamb

Papildu informācija:
www.facebook.com/palladiumriga
www.twitter.com/palladiumriga
http://www.dzelzsvilks.lv

Foto: Dzelzs Vilks. Foto (c) Kristaps Kalns

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV