Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„The Velvet Supernova" piedāvā jaunu singlu un izziņo koncertus

EasyGet.lv, 24.11.2011. 09:21

Jaunu singlu klajā laidusi jaunā alternatīvā roka grupa "The Velvet Supernova". „The Distance" ir otrais singls no grupas topošā debijas albuma, un muzikāli tas ievērojami atšķiras no iepriekšējā, kritiķu un klausītāju augsti vērtētā grupas debijas veikuma „(Vive La) Resistance". Dziesmas mūzikas autors ir grupas „Relicseed" ģitārists Kārlis Šteinmanis, kura vadībā "KS Rec" studijā notika arī dziesmas pēcapstrādes process. Trešdien, 23. novembrī, dziesma tika pirmatskaņota „Radio 101" ēterā un ir pieejama lejupielādei grupas mājaslapā www.thevelvetsupernova.com, informē Merilina Grante.
„The Velvet Supernova" piedāvā jaunu singlu un izziņo koncertus

Decembrī „The Velvet Supernova" dosies singla atbalsta minitūrē pa Latvijas pilsētām, kuras ietvaros grupa viesosies Valmierā, Jēkabpilī un Jelgavā. Tūre noslēgsies ar īpašu koncertu Rīgā Jaungada naktī.

Koncertu datumi:
9. decembrī Valmierā, klubā „Chill Inn";
10. decembrī Jelgavā, klubā „MC Balerija";
17. decembrī Jēkabpilī, klubā „Kontrabass";
31. decembrī Rīgā (plašāka informācija sekos).
Vairāk informācijas par tūres koncertiem var atrast grupas mājaslapā.

Grupu „The Velvet Supernova" tās neilgajā pastāvēšanas laikā daudzi jau nodēvējuši par vienu no daudzsološākajiem jaunajiem alternatīvās mūzikas projektiem Baltijas valstīs. Savā mūzikā grupa apvieno labākās alternatīvā roka vērtības, devu elektroniskās mūzikas elementu un rokmūzikai retāk raksturīgu telpisko plašumu. Grupu vislabāk raksturo tās emocijām bagātie un enerģiskie koncerti, kas, iznākot tikai vienam singlam, jau ir pulcējuši ievērojamu klausītāju pulku.

Grupas aktualitātēm var sekot mājaslapā, kā arī visos populārākajos sociālajos tīklos:
http://www.thevelvetsupernova.com
http://www.draugiem.lv/thevelvetsupernova
http://www.facebook.com/thevelvetsupernova
http://www.twitter.com/VELVETSUPERNOVA

Foto: The Velvet Supernova. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV