Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Hennessy piedāvā pasākumu sēriju Hennessy Artistry

EasyGet.lv, 24.11.2011. 10:37

Pasaules iecienītākais konjaks Hennessy uz Latviju ir atvedis unikālu pasākumu sēriju Hennessy Artistry. Pirmo reizi Rīgas sabiedrība tiks iepazīstināta ar šo muzikālo platformu, kur tiek miksēti dažādi mūzikas stili, kultūras un talanti, kā arī apvienotas modernās un klasiskās vērtības, informē Māris Rudens.
Hennessy piedāvā pasākumu sēriju Hennessy Artistry

Hennessy ir izstrādājis unikālu pasākumu sēriju un aicina Latvijas mūziķus uz vēl nebijušu sadarbību, apvienojot ievērojami atšķirīgus stilus: klasiskā mūzika marimbas virtuoza Riharda Zaļupes izpildījumā, populārā mūzika, ko izpilda Musiqq, mūsdienīgas ritma spēles no DJ Monsta un čellu trio Melo M. Pasākuma īpašo noskaņu 16. decembrī kluba Coyote Fly telpās nodrošinās talantīgie mūziķi, izmeklēta sabiedrība un pasaulē pieprasītais un tradīcijām bagātais Hennessy konjaks.

Hennessy Artistry seko Hennessy konjaka nama izkoptajai filozofijai, kur pasaulē iecienītākais konjaks tiek izgatavots, miksējot vairākus desmitus labākā eau-de-vie*. Hennessy Artistry turpina šīs miksēšanas tradīcijas, starptautiskā muzikālā platformā apvienojot izcilus talantus, mūziku, stilus, kultūru un cilvēkus, kā arī jaucot konjaka kokteiļus.

Hennessy Artistry pasākumi veiksmīgi tiek realizēta vairāk nekā 40 pasaules valstīs, un tajā ir piedalījušies tādi mākslinieki kā Mary J Blige, E.V.E., Erykah Badu, Grammy ieguvēji grupa Roots, reperis Q-Tip, Kat Delun, Roland Isley, Mike Posner un daudzi citi.

Vairāk nekā 200 gadu ilgās pastāvēšanas laikā Hennessy ir kļuvis par statusa simbolu visā pasaulē un citu vidū izceļas ar savu izcilo stila izsmalcinātību, kā arī inovatīvo domāšanas veidu. Tas apvieno klasiskās vērtības ar moderno pasauli. Esot mūsdienīgs, tas saglabā sev raksturīgos augstos kvalitātes kritērijus, izsmalcinātu eleganci un ekskluzivitāti. Hennessy tiecas sasniegt izcilību, kas izpaužas gan paša produkta nemainīgi augstajā kvalitātē, gan ar produktu saistītajās aktivitātēs.

Ieeja pasākumā ar ielūgumiem. Ielūgumus būs iespējams iegūt arī piedaloties Hennessy Latvia aktivitātēs www.facebook.com/hennessylatvia.

Sekojiet līdzi jaunumiem Hennessy Latvia lapā www.facbook.com/hennessylatvia!

* eau-de-vie – tīrs konjaku spirts, kas iegūts pēc vīna fermentācijas un dubultās destilācijas procesa. Konjaks vienmēr sastāv no vairākiem desmitiem eau-de-vie.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV