Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Alis P piedāvā jaunu dziesmu - „Sapņu tēls"

EasyGet.lv, 25.11.2011. 12:27

Pēc aizvadītās, veiksmīgiem koncertiem bagātās vasaras grupa „Alis P" ir uzsākuši darbu pie jauna albuma ieraksta. Bet jau tagad klausītājiem dod iespēju iepazīties ar pirmo jaunumu – dziesmu „ Sapņu tēls", informē mūziķu pārstāve Aiga Leitholde.
Alis P piedāvā jaunu dziesmu - „Sapņu tēls"

Dziesmas „Sapņu tēls" stāsts ir veidots no ikdienā piedzīvotajiem atgadījumiem, atklāj autors Gundars Rullis. „Sapņu tēls" ir labi dejojama, uz laika slodzi izturējušajiem rokenrola pamatiem balstīta dziesma. Savu pirmatskaņojumu tā ir piedzīvojusi vasaras festivālos un arī ierakstā ir saglabāta to klātbūtnes sajūta. Dziesmu miksējis un māsterējis Lenarts Ostlunds.

Dziesma Soundcloud pleijerī: http://soundcloud.com/alisp/alisp-sap-ut-ls

„Alis P" radošo kolektīvu joprojām veido Gundars Rullis un Edgari Dubultā jeb ģitārists Edgars Rubenis un bundzinieks Edgars Āboliņš. Šajā nedēļā grupa plāno ierakstīt lielāko daļu no topošā albuma dziesmām, kuru producēšanu vadīs Edgars Rubenis.

Foto: Alis P. Foto (c) Indra Kļaviņa

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV