Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Linda Leen aicina uz papildkoncertu koncertzālē Palladium

EasyGet.lv, 28.11.2011. 09:32

Dziedātājas 4. decembra koncerts Dailes teātrī izpārdots jau novembra sākumā, tāpēc koncerta "Cinema" turpinājumu Linda Leen piedāvās arī koncertzālē Palladium. "Koncerts kino atmosfērā" notiks māksliniecei jau tradicionālajā 14. februārī plkst 19:00, informē Inga Oliņa.
Linda Leen aicina uz papildkoncertu koncertzālē Palladium

"Esmu pateicīga visiem faniem par tik brīnišķīgu atbalstu, jo māksliniekam nav nekā iepriecinošāka par pilnu skatītāju zāli.Tieši tāpēc, turpinot tradīciju rīkot koncertus Valentīndienā, koncerta "Cinema" tēmu turpināsim kādreizējā kinoteātrī, tagad atjaunotajā koncertzālē Palladium, kas jau kļuvusi par sava veida etalonu kvalitatīviem koncertiem. Arī šajā akustiskajā koncertā liela loma tiks piešķirta video projekcijām uz ekrāna. Kopā ar ģitāristu Kasparu Zemīti un viesmāksliniekiem veidosim dzīvo skaņas celiņu video pasaulei uz ekrāna. Gatavošanās koncertam 4. decembrī rit pilnā sparā, programma veidojas emocionāli piepildīta un krāšņa," stāsta dziedātāja Linda Leen.

Biļetes uz Lindas Leen koncertu 4. februārī koncertzālē Palladium jau no rītdienas nopērkamas visās Biļešu Paradīzes (www.bilesuparadize.lv) kasēs.

Koncertu informatīvi atbalsta: draugiem.lv, inbox.lv, Delfi, Diena, žurnāls Una, Muz TV, JCDecaux.

Foto: Linda Leen. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV