Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Rīgā uzstāsies Baltkrievu pagāni Gods Tower

EasyGet.lv, 28.11.2011. 10:12

Piektdien, 9. decembrī, Rīgā, klubā "Melnā Piektdiena" uzstāsies viena no zināmākajām „Padomju telpas" metal vienībām pasaulē - leģendārā Baltkrievijas Pagan/ Doom Metal grupa Gods Tower, informē Valdis Bērzvads.
Rīgā uzstāsies Baltkrievu pagāni Gods Tower

Grupas Gods Tower kodolu 1989. gadā nodibināja ģitārists Aleksandrs Urakovs un vokālists Lesley Knife. Līdz pat 1992. gadam grupa izstrādāja un slīpēja savu muzikālo koncepciju, bieži mainījās grupas sastāvs, kā arī nosaukums.

Savā pirmajā aktivitāšu desmitgadē līdz 2002. gadam Gods Tower izdeva trīs studijas albumus: 1996. gadā - "The Turns", 1997. - "The Eerie" un 2002. – "Abandon All Hopes", kas guvuši pozitīvas atsauksmes pasaules mūzikas medijos, kā arī fanu pulku visā pasaulē. Par spīti Padomju un vēlāk arī Lukašenko režīmiem, Gods Tower iemanījušies uzstāties ne vien NVS, bet arī virknē Eiropas valstu ar pasaules vadošajām metal grupām - Paradise Lost, Cannibal Corpse, Nocturnal Mortum u.c.

Šoruden Gods Tower izdevuši albumu "Steel Says Last", kura prezentācijas nolūkos arī ieradīsies pie mums Rīgā. „Lielākā daļa dziesmu, kas dzirdamas albumā "Steel Says Last", faniem un interesentiem jau būs zināmas. Tās iekļautas dažādās izlasēs, iznākušas singlu veidā u.tmldz. Šobrīd viss materiāls ir apkopots un, pievienojot trīs jaunas dziesmas, tiek piedāvāts jūsu uzmanībai. Visu muzikālo materiālu 90. gadu beigās radījis viņsaulē aizgājušais grupas ģitārists un komponists Aleksandrs Urakovs kopā ar pārējiem Gods Tower dalībniekiem. Albumā "Steel Says Last" ir desmit dziesmas. Tajās skartas visas tēmas, kas agrāk atspoguļotas mūsu mūzikā: karš, maģija, saule, daba, cilvēks, pasaules bojāeja, arī vēsture. Mūsu mūzika nav zaudējusi aktualitāti arī šobrīd, it īpaši mūsdienīgā skanējumā," vēsta grupa.

Koncerts notiks 9. decembrī Rīgā, klubā "Melnā Piektdiena" (Brīvības 193c). Viesus iesildīs grupas Deformity (Krievija), kā arī pašmāju Heaven Grey un Diseim.

Koncerta sākums plkst. 20.00, klubs būs atvērts no plkst. 19.00. Ieeja: Ls 5.

Resursi internetā:

www.metal-archives.com/bands/Gods_Tower/10281

Foto: Gods Tower. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV