Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Vidzemes kameroķestrim - 30

EasyGet.lv, 28.11.2011. 11:47

Svētdien, 4. decembrī, Cēsu internātpamatskolā – rehabilitācijas centrā „Meža skola", atzīmējot 30 gadu jubileju, Vidzemes Kamerorķestris muzicēs kopā ar soprānu Eviju Martinsoni un klarnetistu Intu Dālderi, informē Alise Plaude.
Vidzemes kameroķestrim - 30

Jubilejas koncertā orķestris izpildīs gan V.A. Mocarta, J.S. Baha skaņdarbus, gan arī latviešu komponista Pētera Vaska mūziku. Koncertā kamorķestra mūziķi no visas Vidzemes - Valmieras, Limbažiem, Mazsalacas, Jaunpiebalgas, Ērgļiem, Gulbenes, Līgatnes, Cēsīm - muzicēs kopā ar jauno talantīgo pianistu Rihardu Plešanovu, kā arī ar LNO soprānu Eviju Martinsoni un klarnetistu Intu Dālderi.

Vidzemes kamerorķestris pastāv kopš 1981. gada, kad čellists, diriģents Igors Graps to dibināja kā Vidzemes mūzikas skolu pedagogu apvienību. Trīsdesmit gadu laikā kamerorķestris ir izpelnījies atpazīstamību un atzinību valsts mērogā. Katru gadu pedagogi, profesionālie mūziķi regulāri sanāk kopā, lai dotos pie klausītājiem. Pašlaik kamerorķestri vieno lieliskais LNO diriģents Andris Veismanis.

Ieeja koncertā - ar ielūgumiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV