Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Club Kino" turpinās filmu vakari

EasyGet.lv, 28.11.2011. 16:57

Trešdien, 30.novembrī, "Club Kino about Kino" sēriju ietvaros būs skatāma Denija Boila romantiskā drāma "Graustu miljonārs" (Slumdog Millionaire), Lielbritānijas un ASV (2008.g.) kinofilma, informē Brigita Zelža.
"Club Kino" turpinās filmu vakari

Filmas "Graustu miljonārs" galveno sižeta līniju veido 18gadīga indiešu jaunekļa Džamala Maikla dzīvesstāsts. Nācis no Mumbajas graustu rajoniem, galvenais filmas varonis piedalās TV spēlē "Gribi būt miljonārs?," lai – caur televīzijas ekrāniem – uzrunātu savu mūža mīlestību. Filma ir pilna ar Indijas ikdienas ainavām, un ietver Boliuvudas rokraksta elementus. Tā ir ieguvusi astoņus Oskarus u.c. godalgas, apbalvojumus. Filma tiks demonstrēta angļu valodā, tās garums – 120 min.

Kā DJ novembra pēdējā trešdienā kluba "Lobby bārā" uzstāsies režisors, aktieris Ģirts Šolis.

Visam, kā vienmēr, viens sākums: plkst. 20.00.

Ieeja - bez maksas.

"Club Kino" ir multikulturāla vide ar īpašu un vienmēr pārdomātu gaisotni. Kluba mērķauditorija ir pieaugušie, kas novērtē kvalitāti un labu servisu - cilvēki, kas daudz strādā, lai labi atpūstos. Savu darbību klubs uzsāka 2011.gada rudenī, atklājot to bijušajās kino Daile telpās – Kr. Barona ielā 31.

Vairāk informācijas www.clubkino.lv, info@clubkino.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV