Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Dairis Muižnieks aicina uz albuma prezentācijas koncertu

EasyGet.lv, 29.11.2011. 09:36

Hip-hop izpildītājs Dairis Muižnieks 7. decembrī izdos savu pirmo solo albumu "Kam Negadās". Dairis jau plašākai publikai ir pazīstams kā viens no hip-hop apvienības "Kreisais Krasts" dibinātājiem un projekta 383 dalībniekiem. Dairis Hip-hopu uz Tu jau uzrunā vairāk nekā 10 gadus.
Dairis Muižnieks aicina uz albuma prezentācijas koncertu

Albums "Kam Negadās" ir ļoti muzikāls un katrs klausītājs varēs atrast savam garstāvoklim raksturīgu audio vēstijumu. Albumā piedalās vēl tādi hip-hopa pārstāvji, kā Kurts, Nātre, Pionieris un citi. Ierakstos arī piedalījošos tādi Latvijā sevi jau pierādījuši mākslinieki, kā Ralfs Eilands, basģitārists Valters Sprūdžs, Ansis Klinstons un Pēteris Upelnieks. Lielu artavu tieši albuma muzikālajam noformējumam devis jaunais un talantīgais producents Pēteris Upelnieks, ar kuru Dairim izveidojusies jau ļoti veiksmīga sadarbība, ierakstot dziesmas "No Sirds" un "Tici Sev". Vēl albuna producēšanā piedalījušies gan producenti Traka Melodija, Pionieris. Albumā būs apkopotas vairāk nekā 20 kompozīcijas.

Viens no Daira Muižnieka sapņiem vienmēr ir bijis uzstāties kopā ar dzīvo grupu, tādēļ tieši pirmajam albumam par godu jau 7. decembrī interesenti ir aicināti apmeklēt klubu "Pie Ltipa", kur notiks Daira albuma prezentācijas koncertā. Koncertā piedalīsies Pēteris Upelnieks (ģitāra), Kristaps Ērglis (bass), Edgars Viļums (bungas) un Traka Melodija (MPC).

Ieeja klubā no plkst. 21.00. Ieejas maksa – 1 LVL, studentiem - ieeja bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV