Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Party Service" Latvijas klubu tūre dosies uz Jelgavu

EasyGet.lv, 29.11.2011. 11:57

Pēc pasākumiem Liepājā un Saldū, 3. decembrī dīdžeja, producenta, kā arī 2010. un 2011.gada "Latvijas DJ TOP" aptaujas uzvarētāja – [Ex] da Bass informatīvi muzikālā radio šova "Party Service" Latvijas klubu tūre piestās Jelgavā klubā "Tonuss".
"Party Service" Latvijas klubu tūre dosies uz Jelgavu

"Party Service" ir radio šovs, kas "European Hit Radio" ēterā jau vairāk kā piecus gadus dzirdams katru piektdienas un sestdienas vakaru plkst.21.00. Raidījums stundas garumā sniedz detalizētu informāciju par kvalitatīvas izklaides iespējām Latvijā, Baltijā un Eiropā, sevī ietverot ne tikai ar deju mūziku saistītu pasākumu izpēti, bet arī intervijas ar populāriem dīdžejiem, mūzikas producentiem, organizatoriem un naktsklubu vadītājiem!

Muzikāls šovs un lieliski dīdžeji, īpašas tūres dekorācijas, vizualizācijas, atribūtika – šīs ir lietas, kas "Party Service Tour" atšķir no citiem pasākumiem. Priecē arī fakts, ka apmeklētājiem būs iespēja iegūt ekskluzīvas un noderīgas dāvanas ar radio šova simboliku.

Vakaru lielajā zālē ar Eiropā populārāko deju klubu hītu remiksiem uzsāks "European Hit Radio" komandas dīdžejs un ētera balss – DJ Ikazz, bet nakts aktuālākajā laikā – [Ex] da Bass. Otrā zālē uzstāsies DJ Chicool. Solītas arī go-go dejotājas.

Sākums – plkst. 23:00.

Informē: "European Hit Radio", draugiem.lv, jelgava24.lv, vipi.lv un easyget.lv.

Papildus informācija atrodama:

http://www.europeanhitradio.com/partyservicetour
http://www.draugiem.lv/partyservice
http://exdabass.draugiem.lv
http://www.djtop.lv/dj/ex-da-bass
http://www.myspace.com/officialexdabass
http://www.youtube.com/officialexdabass

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV