Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Raidījumam "Intelligent Beats" - 8 gadi

EasyGet.lv, 29.11.2011. 12:22

Piektdien, 2. decembrī, bārā Star Lounge, Dzirnavu ielā 33, astoņu gadu dzimšanas dienu svinēs radioraidījums "Intelligent Beats". Par galveno dāvanu melomāniem kļūs leģendārā techno-producenta Stjuarta Valkera (Stewart Walker) uzstāšanās «dzīvajā», informē Ksenija Kamikaza. Mākslinieks no Berlīnes prezentēs savu jaunāko projektu Son of Cataclysm. Ar pilnvērtīgu dzīvo pasākumā uzstāsies arī elektroniskās mūzikas trio Oriola un raidījuma vadītājas Ksenijas Kamikazas jaunais duets ar taustiņinstumentālistu Negorod.
Raidījumam "Intelligent Beats" - 8 gadi

Jau astoņu gadus katru svētdienu plkst. 20:00 radio Capital FM 94,9 ēterā Ksenija Kamikaza iepazīstina klausītājus ar nomierinošas un melodiskas elektroniskās mūzikas klasiku un jaunumiem.

«Raidījumā "Intelligent Beats" skan ne tikai elektroniskā un ne tikai mierīga mūzika. Katram izlaidumam piemīt savs individuāls raksturs un noskaņojums. Tieši tādēļ jubilejas pasākumā uzstāsies trīs dažādi projekti, kuru mūzikā, manuprāt, var redzēt mērķtiecību un saturu,» komentē pati Ksenija. «Pasākumu atklās mūsmāju projekts Oriola, kas nodarbojas gan ar downtempo, gan ar deju mūziku, un apmeklētājiem būs iespēja sasildīties ar mūziku vārda tiešajā nozīmē. Pie tam večiem ir visjaunākā programma, ar vairākiem gabaliem, kas vēl nekur un nekad nav atskaņoti».

Stjuarts Valkers ir rets piemērs ne tikai dziļam, bet arī intelektuālam techno. Viņa relīzes tikušas izdotas tādos leiblos kā Minus, Tresor, Mille Plateaux un arī savā kompānijā Persona. Viņš ir viens no nedaudziem techno-mūziķiem, kuri uzstājušies slavenajā Montreaux Jazz Festival. Pašlaik Stjuarta dibinātais projekts mēģina apjaust sabiedrības pirmsapokalipses noskaņojumus sakarā ar gaidāmo maiju kalendāra izbeigšanās 2012. gadā. «Pats Stjuarts izturas pret to ar zināmu ironijas devu, bet norāda, ka mūzikai kā emociju attēlojumam šajos pārmaiņu laikos jāpāriet uz jaunu pakāpi,» piebilst Ksenija.

Par trešo «dzīvo» uzstāšanos kļūs turpinājums Ksenijas eksperimentālai sadarbībai ar taustiņinstrumentālistu un improvizētāju Negorod. Viņu setā būs vieta gan tādu slavenu producentu kā Maceo Plex un John Tejada mūzikai, gan arī pašu sacerētajām kompozīcijām.

Pasākumu atbalsta viskijs Kilbeggan, kas ir klasiskais īru viskijs, kas tiek izturēts ozolu mucās pēc burboniem.

Sākums plkst. 22:00. Ieeja: pēc viesu saraksta 22:00—00:00 — 1 Ls, 00:00—4:00 — 3Ls, bez viesu saraksta — 5 Ls. Tie, kas vēlas apmeklēt pasākumu un tikt viesu sarakstā var atsūtīt savus vārdus uz guestlist@inbox.lv.

Informācija par māksliniekiem:
Stewart Walker http://stewartwalker.com
Oriola http://www.myspace.com/oriolamusic
Ksenia Kamikaza http://www.kamikaza.info

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV