Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Pēc Instrumentu koncerta Liepājā publiku izklaidēs DJ Toms Grēviņš

EasyGet.lv, 29.11.2011. 13:29

Šajā nedēļas nogalē, 3.decembrī, plkst. 20:00 Liepājas Olimpiskajā centrā grupa Instrumenti sniegs, iespējams, vienu no vērienīgākajiem koncertiem, ko jebkad piedzīvojuši Liepājas koncertu apmeklētāji.
Pēc Instrumentu koncerta Liepājā publiku izklaidēs DJ Toms Grēviņš

Pirms koncerta publiku iesildīt uzticēts pašmāju elektro popa grupai The WoW un vienam no šobrīd Latvijā mīlētākajiem dīdžejiem Tomam Grēviņam. Viņš pēc koncerta grupas Instrumenti fanus un vienkārši ballēties gribētājus gaidīs kokteiļbārā Red Sun Buffet, Pasta ielā 2, Liepājā, jo tieši tur notiks grupas Instrumenti Liepājas koncerta oficiālais atskaņas sarīkojums.

„Grupa Instrumenti šobrīd ir viena no aktuālākajām un inovatīvākajām mūzikas grupām Latvijā, kas pārsteidz skatītājus ar katru savu uzstāšanos, tāpēc jo īpaši liels prieks, ka tāda līmeņa mākslinieki ir izvēlējušies savu pēckoncerta ballīti organizēt tieši pie mums - kokteiļbārā Red Sun Buffet," stāsta bufetes mārketinga speciāliste Laura Stūrīte. „Par vietu trūkumu apmeklētājiem arī nevajadzēs uztraukties, jo par godu šim nozīmīgajam notikumam bufete nu jau otro reizi atvērs otru stāvu. Mazliet esam piestrādājuši arī pie lejas stāva vizuālajām pārmaiņām, tāpēc noteikti iesaku atnākt un apskatīties," turpina L.Stūrīte.

Vēl šonedēļ bufete sarūpējusi lielisku koncertu visiem hip hop mūzikas cienītājiem. Jau trešdien, 30.novembrī, plkst. 22:00 uzstāsies nu jau bijušais grupas PER dalībnieks Pēteris Upelnieks kopā ar hip hop mākslinieku Dairi. Ceturtdien pēc Liepājas svētku egles iedegšanas visi laipni gaidīti sasildīties bufetē pie kāda karstā dzēriena glāzes un turpināt baudīt svētku noskaņu atbilstošas mūzikas pavadībā. Savukārt piektdien pirmo reizi kokteiļbārā Red Sun Buffet viesosies dīdžjes no Saldus DJ Ziggy.

Vairāk informācijas: www.redsunbuffet.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV