Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

LMA Studentu klubā uzstāsies ''Acid Rain'' un ''Strong Mint''

EasyGet.lv, 29.11.2011. 14:22

Piektdien, 2. decembrī, plkst. 23:00 LMA Studentu klubā uz skatuves kāps pašmāju blūzroka grupas ''Acid Rain'' un ''Strong Mint'', informē kluba pārstāve Indra Strode. Par dejām rūpēsies DJ Mārtiņš Zālīte.

Grupa ''Acid Rain'' radusies 2007. gada. Laika gaitā sastāvs ir mainījies, tomēr palikusi nemainīga enerģētika, ekspresīvums, ar kādu grupa atdodas mūzikai. Pastāvēšanas laikā grupa spēlējusi lielākajos Latvijas festivālos, saņēmusi atzinīgus vārdus no dažādiem mūzikas pārstāvjiem - Keksi, Pits Andersons un citiem. Sadarbība ar hip-hop mākslinieku Edavārdi ievērojami palielināja Acid Rain fanu bāzi, it īpaši pēc koncerta lielākajā ikgadējā hip-hop pasākumā "Hip hops no LV3" 2010. gadā. Grupa Studentu klubā sniegs vienīgo un pēdējo koncertu Rīga pirms došanās strādāt pie sava pirmā studijas albuma.

Grupa ''Strong Mint'' radusies 2009. gadā. Lai gan grupa ir izveidota tikai nesen, tā sevi jau parādījusi plašākai publikai, un daļa mūzikas ekspertu atzīst, ka tas ir pēdējo laiku labākais atradums starp Latvijas jaunajām grupām. 2011. gadā grupa „Strong Mint" ar singlu „Disease Bees" kļuva par mēneša atlases uzvarētājiem Radio 101 jauno grupu konkursā „Cēsu Premium New Music", taču tika „diskvalificēta", jo daļai grupas dalībnieku, pretēji konkursa nosacījumiem, vēl nebija astoņpadsmit. Neskatoties uz to, grupa ieguvusi klausītāju atzinību un atpazīstamību.

Ieeja klubā no plkst. 22:00. Ieejas maksa: studentiem 1,00 Ls, ne-studentiem 2,00 Ls.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV