Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Depo" jau 11. reizi aicina uz Pludmales ballīti

EasyGet.lv, 29.11.2011. 14:42 | komentāri (1)

Sestdien, 3. decembrī, klubs "Depo" aicina tradicionālo Pludmales ballīti. "Mazliet nojucis, bet šķiet, ka šim vajadzētu būt jau 11. gadam, kad neiztiekam bez šīs ballītes – deviņas reizes tā notikusi "Depo", bez tam klāt vēl jāpieskaita tās divas reizes, kad notikumi risinājās mūsu iepriekšējā klubā "Metro", saka kluba pārstāvji.
"Depo" jau 11. reizi aicina uz Pludmales ballīti

"Kā katru gadu, lielajā zālē beram smiltis, kur dejot basām kājām, tāpat spēkā paliek noteikums, ka klubā jāierodas vasarīgos apģērbos, visvairāk priecājamies par cilvēkiem peldkostīmos, bet akceptējam arī tos, kuri uzvilkuši ko vasarīgu – šortus, vasarīgas kleitiņas, der arī hidrotērpi vai kas cits vasarai piemērots. Turklāt tērpam jābūt mugurā jau pirms ienākšanas klubā. "Depo" jau sakrājušies vairāki jautri stāsti par to, kā cilvēki, nākot un ejot no šīs ballītes, pamatīgi iepriecinājuši vai šokējuši līdzcilvēkus. Tiem, kuri ieradīsies atbilstoši tērpti ieejas maksa būs vien nieka 2 LVL, pārējiem gan būs jāšķiras no 4 LVL un, turklāt, vēl jājūtas neiederīgiem šajā jautrajā pasākumā. Tomēr noteikums, ka lielās zāles smiltīs ieeja tikai basām kājām vai pludmales čībās attiecas pilnīgi uz visiem," Pludmales ballītes ieceri komentē kluba pārstāvji.

Mūziku šajā naktī tiks servēta pēc iespējas saulaināka. Gatavojoties šai ballītei, ir ieturēta gandrīz gadu garu pauze (kopš februāra) kādreiz regulārajām un pilsētā populārākajām regeja un ska ballītēm. Šīs ballītes neatņemama sastāvdaļa būs Latvijas populārākā regeja vienība Striķis, kājām straujāk liks kustēties viena no perspektīvākajām ska grupām Mango, bet temperatūru kā vienmēr pamatīgi sola uzkarsēt turbo folka grandi Oranžās Brīvdienas. Nelielu intrigu sola grupa Ai Compadres, kuru izveidojis Latvijas regeja pionieru grupas Pcholi līderis Igors. Jaunā sastāvā muzikālais virziens tiek pieteikts kā „latino regejs", šeit līdzas tradicionālajiem roka instrumentiem kā viens no vadošajiem tiek izmantots arī akordeons. Bez grupām par dejam rūpēsies meitenes no dj apvienības Crystral, kuras sola sarūpēt aktīvus džungļu ritmus, tāpat saulaināko no indie, regeja, ska un pop sola atlasīt arī "Depo" dīdžeju brigāde.

Oranžās brīvdienas
http://www.oranzas.lv/
Ai Compadres (ex PCHOLI)
http://www.myspace.com/aicompadres
Striķis
http://www.draugiem.lv/musicartistprofileid8295ampnam/
Mango
http://www.draugiem.lv/music/10018269/
Crystral – dancehall un citi ritmi no džungļiem
http://www.crystral.lv/
Mārtiņš – saulains indie,
Guntis - regejs, ska, saulaini dienvidu ritmi
Ieeja: 4 LVL, 2 LVL, ja nāc pludmales tērpā Par pludmales tērpiem uzskatīsim peldkostīmus, vasarīgas drēbes (šorti, mini), hidrotērpus u.t.t.

Foto: Oranžās brīvdienas. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV