Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Baha festivāls noslēgs 11. sezonu ar baroka zvaigžņu koncertu

EasyGet.lv, 30.11.2011. 09:32

6. decembrī plkst. 19.00 Mazajā Ģildē noslēgsies 11. Starptautiskais Baha kamermūzikas festivāls. Koncertā piedalīsies spāņu dziedātāji Nuria Rial (soprāns) un Carlos Mena (kontrtenors), kā arī beļģu baroka ansamblis Ricercar consort, informē festivāla preses koordinatore Sondra Lāce.
Baha festivāls noslēgs 11. sezonu ar baroka zvaigžņu koncertu

Nuria Rial pieder pie mūsdienu spožākajām jaunajām baroka dziedātājām, Baha festivālā Rīgā jau viesojusies kopā ar ansambli L 'Arpeggiata , viņas kompaktdiski saņēmuši dažādu valstu apbalvojumus. Savukārt Carlos Mena piedalījies neskaitāmos pasaules līmeņa operu iestudējumos, kā arī viesojies pasaules prestižākajās koncertzālēs. Starp mākslinieka daudzajiem ierakstiem īpaši izceļami "De Aeternitate" (Mirare) , kas 2002. gadā Parīzē saņēma "Diapason D'Or" godalgu kā labākais baroka atskaņojums.

Filipa Pjerlo vadībā Ricercar Consort joprojām turpina izzināt baroka repertuāru no kamermūzikas līdz operām un oratorijām un valdzināt mūzikas mīļotājus ar saviem priekšnesumiem, kam vienlīdz raksturīgs dziļums, precizitāte un kuros svarīga loma ir senajam Renesanses un baroka instrumentam viola da gamba.

Biļetes pieejamas visās "Biļešu Paradīzes" kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Vairāk informācijas www.music.lv/bachfestival

Foto: Nuria Rial. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV