Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Metāla Fantadroms III „Melnajā Piektdienā"

EasyGet.lv, 01.12.2011. 08:33

Piektdien, 2. decembrī, plkst. 19.00 klubā „Melnā Piektdiena", Brīvības ielā 193c norisināsies Metāla Fantadroms III, informē Mārtiņš Puriņš-Purviņš.
Metāla Fantadroms III „Melnajā Piektdienā"

Metāla Fantadroms ir koncertu sērija, kas aizsākta „Melnajā Piektdienā." Arī šoreiz pasākuma uzdevums ir apvienot vienā vakarā dažādu metal apakšžanru pārstāvošas grupas. Šajā vakarā ietverto žanru loks sniedzas no alternative metal līdz pat death metal un black metal pārstāvētajiem stiliem. Tādējādi klausītājiem ir iespēja gūt priekšstatu par smagās mūzikas daudzveidību un dažādību.

Šoreiz pasākumā uzstājas arī grupa Trauma Moralis, kas vasaras beigās paspējusi būt ārpus Latvijas robežām – nelielā koncerttūrē Meksikā. Piektdienas vakarā grupa darīs to pašu, kā dēļ braukusi uz Meksiku – spēlēs sev raksturīgajā grindcore mūzikas stilā. Vakaru atklās grupa Symbolic, kuras dalībnieki spēlē savdabīgu alternative metal un folk rock sajaukumu, kas grupas fanus līdz šim nav atstājis vienaldzīgus. Tāpat pasākumā spēlēs arī Retrace My Life un Tautas Dēli, kuri demonstrēs savas spējas progressive metal un thrash metal stila lauciņos. Koncerts solās būt daudzveidīgs ne tikai grupu atšķirīgo pārstāvēto žanru dēl, bet arī vietu no kurienes tās celušās. Par vakara nobeigumu parūpēsies grupa Begotten no Latgales, kas spēlē visīstākajās black metal žanra tradīcijās.

Grupas, kas uzstāsies:

Symbolic (alternative metal/grunge)
http://www.draugiem.lv/symbolic/

Begotten (black metal)
http://www.myspace.com/begottenofficial

Trauma Moralis (grindcore)
http://www.draugiem.lv/traumamoralis/

Tautas Dēli (thrash metal/heavy metal)
http://www.draugiem.lv/tautasdeli/

Retrace My Life (progressive/death metal)
http://www.draugiem.lv/music/10043939/

Koncerta sākums pl. 19.30, klubs atvērts no pl. 19.00. Ieeja : 1 LVL.

Foto: Retrace My Life. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV