Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Radio NABA dzimšanas dienu svinēs trīs dienas

EasyGet.lv, 01.12.2011. 08:44

No šodienas līdz 3. decembrim klubā "Nabaklab" devīto dzimšanas dienu svinēs Latvijas Universitātes radio NABA, informē kluba pārstāvis Edgars Āboliņš.. Radio NABA klausītājiem sagatavojusi vairākus īpašus Latvijas mūziķu priekšnesumus.
Radio NABA dzimšanas dienu svinēs trīs dienas

Radio NABA svinības sāksies šodien, 1. decembrī, kad ar vienīgo koncertu pirms februārī gaidāmā jaunā albuma klausītājus priecēs grupa „Soundarcade", atskaņojot visu trīs albumu repertuāru. Pēc viņiem uz skatuves kāps Latvijas elektroniskās mūzikas leģendas „Gas of Latvia".

Piektdien, 2. decembrī, uz "Nabaklab" skatuves kāps grupa „Aparāts", kuras līderis Pēteris Helms ierodas Latvijā tieši uz šo pasākumu, pirms prombraukšanas vēl tikai piestājot Liepājas rokklubā „Fontaine palace", kur „Aparāts" spēlēs nākamajā dienā. Kā īpašs notikums minams arī supergrupas „7 Pieauguši Vīrieši" priekšnesums, kas solās būt pēdējais no diviem šogad spēlētajiem.

3. decembrī – radio NABA jubilejas pēdējā dienā, koncertu sniegs grupa „Gaujarts" un austrāļu elektroakustiskais projekts „The Diamond Blow".

Visas trīs dienas klubā par dejām gādās radio NABA mūzikas instruktori Imants Daksis, Uldis Rudaks, Dambis, miksmeistari AG un Raitis, Ilmārs Šlāpins, Viestarts Gailītis, Laursons un Blicsons no „Ej apskrieties", Ģirts Šolis, DJ Uvis, Vuguls, Kazulis, DJ SKD, Herta, Žaks („S'T'A"), Vibe 55 un Onishi no dubstep raidījuma „Dabsolis", kā arī raidījuma „Mūzu muzejs" vadītāji Bērziņš un Zālītis.

1., 2. un 3. decembra koncerti sāksies plkst. 21:00 un ieejas maksa uz visiem trīs vakariem, vai arī uz jebkuru no tiem, būs 3 latu. Klubs "Nabaklab" atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12.

Papildu informācija: www.radionaba.lv un www.nabaklab.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV