Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Sākusies biļešu tirdzniecība uz XX Starptautisko Pianisma zvaigžņu festivālu

EasyGet.lv, 02.12.2011. 13:19

Starptautiskais Pianisma zvaigžņu festivāls, ko kopš 1993.gada organizē Liepājas Simfoniskais orķestris, 2012.gada martā svinēs 20 gadu jubileju. Šodien tirdzniecībā tiek laistas festivāla biļetes, informē LSO sabiedrisko attiecību vadītāja Iveta Vēvere.
Sākusies biļešu tirdzniecība uz XX Starptautisko Pianisma zvaigžņu festivālu

„Festivāla jubileju svinēsim ar pienācīgu vērienu. Savu sniegumu rādīs pianisti no iepriekšējiem festivāla gadiem – francūziete Brižita Anžerera, lietuvietis Petrs Geņušs, Krievijas pārstāvis Antons Ļahovskis un daudzi citi jau publikas iemīļoti mākslinieki. Pirmo reizi Latvijā dzirdēsim mazo brīnumbērnu – 11 gadīgo Umi Garetu no ASV, lielisko Keti Krīru no Luksemburgas un vēl citus pianistus," stāsta Liepājas Simfoniskā orķestra vadītājs Uldis Lipskis.

Solo koncertus Liepājā sniegs klavieru duets no Baltkrievijas – Natālija Kotova un Valērijs Borovikovs, Šopēna mūzikas meistars Pjetro de Maria no Itālijas, arī spožā poliete Beata Biliņska. Festivālā pasaules pirmatskaņojumu piedzīvos komponista Riharda Dubras rakstītais Liepājas koncerts Nr.3, kā arī pirmo reizi ārpus Polijas skanēs pasaulē pazīstamā poļu komponista Voiceha Kilara otrais klavierkoncerts. Šogad īpašs pārsteigums tiek gatavots festivāla džeza koncerta mīļotājiem.

Biļetes uz festivāla koncertiem var iegādāties visās Biļešu Paradīzes kasēs. Tiek piedāvāti arī divi dažādi abonementu veidi.

Foto: Dorela Golanā. Foto (c) Ziedonis Safronovs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV