Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubā "Fontaine Palace" koncertēs "Aparāts"

EasyGet.lv, 02.12.2011. 13:32

Šovasar grupa "Aparāts" apvienojās sākotnējā sastāvā, ierakstīja jaunu dziesmu ar lakonisku nosaukumu "Singls" un sniedza vienu no spilgtākajiem pašmāju grupu koncertiem festivālā "Positivus".
Klubā "Fontaine Palace" koncertēs "Aparāts"

Sestdien, 3. decembrī, grupa "Aparāts" koncertēs Liepājas klubā "Fontaine Palace", informē kluba pārstāvis Jānis Enkūzens.

Grupa "Aparāts" ziedu laikus piedzīvoja pagājušās desmitgades pirmajā pusē, kad kopīgu valodu mūzikā atrada Mūzikas akadēmijā studējošais dānis Helmss un vairāki latviešu mūziķi. Pastāvēšanas laikā "Aparāts" izdeva divus albumus, no kuriem par īpaši veiksmīgu uzskatāms grupas 2002. gadā izdotais debijas ieraksts "zzz", ar tādiem hītiem kā "Galdnieks", "Mīlestības doktors", "Roberts Larionovs", "Benedikte" un citiem. Grupa savu kopīgo radošo darbību beidza, kad Pēteris Helmss pārcēlās uz dzīvi atpakaļ uz Dāniju.

Par dejām pirms un pēc koncerta rūpēsies dīdžejs un aktieris Gatis Maliks.

Klubā "Fontaine Palace" koncerts sāksies pulksten 22, ieejas maksa - 2 LVL.

Savukārt jau šovakar grupa "Aparāts" uzstāsies klubā "Nabaklab" radio NABA deviņu gadu dzimšanas svinībās. Vēl šajā vakarā "Nabklab" koncertēs muzikālā apvienība "7 pieauguši vīrieši".

Papildu informācija:
http://aparats.lv/
www.fontainepalace.lv
www.nabaklab.lv

Foto: Grupa Aparāts. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV