Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„The Aperitif" piedāvā videoklipu singlam „Vibes"

EasyGet.lv, 02.12.2011. 14:08

Pop-rock grupa „The Aperitif" no Rīgas laidusi klajā videoklipu singlam „Vibes".
„The Aperitif" piedāvā videoklipu singlam „Vibes"

Šī gada augustā sākās idejiskais darbs pie klipa veidošanas, bet paša videoklipa filmēšana notika oktobrī. Filmēšanas process ilga trīs dienas, kad atsevišķi tika strādāts ar grupas („The Aperitif") dalībniekiem un Latvijas Kultūras akadēmijas Laikmetīgās dejas horeogrāfijas absolventiem, kā arī deju grupas Dzirnas dejotājiem Evu Vancāni un Kristapu Ceļmalnieku.

Singla ideju video formātā iedzīvināja:

Režisore: Aiga Gramste
Operators: Aldis Šēnbergs
Video montāža: Edmunds Rimšāns.

Grupa The Aperitif dibināta 2008. gadā. Grupa veiksmīgi sevi pierādījusi vairākos konkursos un ieguvusi pirmās vietas EX NIHILO '09, LTV7 grupu konkursā Troksnis 3 '11 un pavisam nesen tika iegūta pirmā vieta jauno grupu konkursā IMPROROKS '11 , kur papildus atbalstu tālākajā attīstībā un dziesmas ierakstu labākajā ierakstu studijā grupa ieguva no Mārtiņa Freimaņa Fonda.
The Aperitif atzinību guvusi no Latvijas mūzikas vides ievērojamākajām personībām - Zigmāra Liepiņa, Aigara Grāvera, Jura Kulakova, Armanda Alkšņa, Aivara Brīzes, Guntara Rača un citiem.

Grupa The Aperitif pateicas visiem videoklipa tapšanas procesā iesaistītajiem cilvekiem: Gvido Zilūzim, Aigai Gramstei, Aldim Šēnbergam, Edmundam Rimšānam, Evai Vancānei, Kristapam Ceļmalniekam un Baibai Blaus. Kā arī visiem grupas faniem un atbalstītājiem.

Seko līdzi grupas jaunumiem:
http://www.myspace.com/theaperitif
http://www.reverbnation.com/theaperitif
http://www.facebook.com/pages/The-Aperitif/260639157295382
http://www.draugiem.lv/theaperitif/
http://twitter.com/#!/the_aperitif
http://www.youtube.com/watch?v=u-MZH7lRJTc

Foto: „The Aperitif". Publicitāte foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV