Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Koncertsērijā „Vīns un mūzika" - franču valdzinājums

EasyGet.lv, 02.12.2011. 16:29

VSIA „Latvijas Koncerti" sadarbībā ar restorānu Kitchen koncertsērijā „Vīns un mūzika" 10. decembrī Spīķeru koncertzālē piedāvā baudīt franču komponistu mūziku, šampanieša Gosset degustāciju un profesionāļu stāstījumu par mūziku un franču vīniem, informē „Latvijas Koncertu" sabiedrisko attiecību speciāliste Rinta Bružēvica. Koncerta sākums - plkst. 19.30.
Koncertsērijā „Vīns un mūzika" - franču valdzinājums

Franču mūzikas pasaulē mūs aizvedīs Dita Krenberga (flauta), Ints Dālderis (klarnete) un Liene Circene (klavieres). Koncertā skanēs Kamila Sensāna "Tarantella", Kloda Debisī "Fauna diendusa", Frensisa Pulenka "Sonāte klarnetei un klavierēm" u.c. Klausīsimies profesionālas vīnu zinātājas - Baibas Ramanes stāstījumu par franču vīniem, kas top Šampaņas senākajā vīna darītavā Gosset.

2012. gada 14. februārī Spīķeru koncertzālē skanēs austriešu komponistu skaņdarbi un varēsim baudīt Austrijas vīna nama Laurenz V vīnu Singing Grüner Veltliner. Savukārt 12. maijā pievērsīsimies Itālijai, klausoties itāļu komponistu skaņdarbus un izbaudot Itālijas vīnu ražotāja Bortolomiol prosecco produkciju.

Papildu informācija: www.latvijaskoncerti.lv.

Foto: Dita Krenberga. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV