Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Fonds "Viegli" aicina uz papildkoncertu "Viegli un draugi"

EasyGet.lv, 05.12.2011. 09:04 | komentāri (2)

Imanta Ziedoņa fonds "Viegli" izziņo papildkoncertu, kas notiks 19. decembrī, informē fonda pārstāvis Ēvalds Gaušis. Kā iepriekš ziņots, pirmais koncerts "Viegli un draugi" notiks 18. decembrī.
Fonds "Viegli" aicina uz papildkoncertu "Viegli un draugi"

Koncerts-festivāls "Viegli un draugi" norisināsies 18. un 19. decembrī Latvijas Dzelzceļa muzejā. Koncertā mūziķi, kuri piedalījās albuma "Viegli" ierakstā - Renārs Kaupers, Kārlis Kazāks, Jānis Strapcāns, Jānis Holšteins – Upmanis (Goran Gora), Māra Upmane - Holšteine, Raimonds Gusarevs (El Mars) u.c. - atskaņos savas dziesmas ar Imanta Ziedoņa vārdiem.

Pateicoties īpašiem draugiem - viesmāksliniekiem - pasākuma programma būs paplašināta un vairākas dziesmas izskanēs jaunās skaņās. Par pasākuma režiju rūpēsies Kaspars Zvīgulis. Ziemas koncerts-festivāls ir iecerēts kā ilgi gaidīta satikšanās, karstvīns ar draugiem, patiesa mūzika un sirsnīgi pārsteigumi.

Biļetes uz 19. decembra koncertu būs nopērkamas www.ekase.lv, sākot ar 7. decembri, plkst. 12:00. Biļešu cenas - 9, 12 un 15 lati. Visi ieņēmumi no papildkoncerta tiks ziedoti fonda mērķu īstenošanai.

Vairāk informācijas par koncertu-festivālu "Viegli un draugi" iespējams uzzināt www.fondsviegli.lv.

Foto: Albuma "Viegli" atklāšanas koncerts. Fotogrāfs: Andrejs Strokins

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV