Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Club Kino" - filma "Biutiful" un DJ Uldis Rudaks

EasyGet.lv, 05.12.2011. 09:53

"Club Kino" trešdienas vakarā - DJ Uldis Rudaks, dejas līdz rītam, lielie ekrāni, lieliska skaņa, filmas "Biutiful" seans un īpašie dzērieni.
"Club Kino" - filma "Biutiful" un DJ Uldis Rudaks

Trešdien, 7. decembrī, "Club Kino about Kino" vakarā būs skatāma Alehandro Gonsalesa Injaritu drāma "Biutiful" (2010) – filma, pie kuras režisors, lai vien to rediģētu un samontētu, ir aizvadījis 14 mēnešus. Galveno lomu filmā atveido izcilais spāņu aktieris Havjērs Bardems. Šī filma, kas nominēta ar septiņiem Oskariem un plūkusi laurus Kannu kinofestivālā, ir kāda barselonieša (ar nelegālu rūpalu, bet labu sirdi) dzīvesstāsts. Viņš redz aizgājēju dvēseles un, pirms neizbēgamas šķiršanās no savējās, mēģina vēl sakārtot savas attiecības ar dzīvi. Bet vai tas viņam izdosies? Šī skumjā, skaudrā, bet kvalitatīvā filma tiks demonstrēta oriģinālvalodā ar subtitriem latviešu valodā, tās garums – 148 min.

Bet par tiem apmeklētājiem, kam prātā dejas un jautrība, klubā rūpēsies dīdžejs Uldis Rudaks. Viņam tiks uzticēta vadība pār DJ pulti un spirgto muzikālo pavadījumu Lobby bārā.

Sarīkojuma sākums – plkst. 20.00. Ieeja pasākumā - bez maksas.

"Club Kino" ir multikulturāla vide ar īpašu un vienmēr pārdomātu gaisotni. Kluba mērķauditorija ir pieaugušie, kas novērtē kvalitāti un labu servisu - cilvēki, kas daudz strādā, lai labi atpūstos. Savu darbību klubs uzsāka 2010.gada rudenī, atklājot to bijušajās kino Daile telpās – Kr.Barona ielā 31.

Vairāk informācijas www.clubkino.lv, info@clubkino.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV