Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Party Service" Latvijas klubu tūre šonedēļ viesosies Talsos

EasyGet.lv, 05.12.2011. 14:46

Dīdžeja, producenta, kā arī 2010. un 2011.gada "Latvijas DJ TOP" aptaujas uzvarētāja – [Ex] da Bass informatīvi muzikālā radio šova "Party Service" Latvijas klubu tūre piektdien , 9. decembrī, viesos klubā "Cherry Club" Talsos, informē dīdžejs. Šis būs ceturtais no kopumā desmit raidījuma piecu gadu jubilejai veltītajiem pasākumiem. Muzikāls šovs, īpašas tūres dekorācijas, atribūtika, kā arī ekskluzīvas un noderīgas dāvanas ar radio šova simboliku apmeklētājiem.
"Party Service" Latvijas klubu tūre šonedēļ viesosies Talsos

"Party Service" ir stundu ilgs radio šovs, kas "European Hit Radio" ēterā skan katru piektdienas un sestdienas vakaru plkst.21.00. Raidījums sniedz detalizētu informāciju par kvalitatīvas izklaides iespējām Latvijā, Baltijā un Eiropā, sevī ietverot padziļinātu ar deju mūziku saistītu pasākumu izpēti. Intervijas ar populāriem dīdžejiem, mūzikas producentiem, organizatoriem un naktsklubu vadītājiem.

"Party Service Tour" Talsu pasākuma iesildošajā daļā uzstāsies "European Hit Radio" komandas dīdžejs, ētera balss un Eiropā populārako deju klubu hītu remiksu pārzinis – DJ Ikazz. Nakts kulminācijā – [Ex] da Bass, bet ballītes noslēdzošo daļu uzņemsies kluba rezidentdīdžejs – Robby D.

Ieeja - no 16.gadu vecuma.

Informē: "European Hit Radio", draugiem.lv, talsi.lv, vipi.lv un easyget.lv.

Papildus informācija atrodama:

http://www.europeanhitradio.com/partyservicetour
http://www.draugiem.lv/partyservice
http://exdabass.draugiem.lv
http://www.djtop.lv/dj/ex-da-bass
http://www.myspace.com/officialexdabass
http://www.youtube.com/officialexdabass

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV