Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Bubamarā" – lustīga baltu un ķeltu mūzika

EasyGet.lv, 06.12.2011. 09:48

Uz līdzi dziedāšanu un dancošanu pasaules mūzikas krogā Audēju ielā 8 Vecrīgā decembra otrajā nedēļas nogalē aicina trīsdesmitviengadīgā latviešu folkloras kopa Dandari un daudz jaunākā, bet ne mazāk lietpratīgu mūziķu grupa The Others, kas spēlē īru dziesmas un dejas, informē pasaules mūzikas kroga Bubamara programmas menedžeris Mārtiņš Zviedris.
"Bubamarā" – lustīga baltu un ķeltu mūzika

Kā ierasts ceturtdienās, arī 8. decembra vakars no pulksten 21 "Bubamarā" noritēs DJ Ma.Be ritmvadībā.

Piektdien, 9. decembrī, no pulksten 22 līdzi dziedāt, dejot un vienkārši baudīt pazīstamu īru mūziku aicinās Svētā Patrika dienas koncertos rūdītā grupa The Others. Tajā dzied un spēlē mūziķi, kas sen labi pazīstami vai nu tautiskās skaņu mākslas vai roka un folka cienītājiem: Amanda Jātniece, Jānis Abens, Pauls Bērzkalns.

Dīkā stāvēt kājas un mēles nevarēs arī sestdien, 10. decembrī. No pulksten 22 šā gada laika dziesmās, dejās un, iespējams, arī rotaļās aicinās Dandari (http://dandari.lv/) – mūžam jaunā folkloras deju kopa, kas latviešu tautas deju un skaņu mākslu kopj un popularizē jau kopš 1980. gada.

Notikumi turpmākajās nedēļās:

Piektdien, 16. decembrī, plkst.22 – Crystral Sound System;
Piektdien, 30. decembrī, plkst.21 – Adamsu famīlija;
Pirmdien, 28. maijā, plkst.20:30 – Ni (Austrija).

Ieeja – bez maksas.

Foto: Dandari. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV