Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

bū-š ieraksta kopīgu dziesmu ar Māru Upmani-Holšteinu

EasyGet.lv, 06.12.2011. 14:20

Hiphopa izpildītājs bū-š sadarbojas ar grupas Astro'n'out solisti Māru Upmani-Holšteinu un ieraksta dziesmu "Ir vērts".
bū-š ieraksta kopīgu dziesmu ar Māru Upmani-Holšteinu

Ideja par kopīgu skaņdarbu abiem mūziķiem radās jau vairākus gadus atpakaļ, toreiz tika izvēlēta mūzika, bet viss palika idejas līmenī, līdz beidzot šogad ledus sakustējās un dziesma tika pabeigta un iekļauta bū-š jaunajā studijas albumā ar nosaukumu "Sēdies krēslā". Par dziesmas muzikālo noformējumu atbildīgs hiphopa mākslinieks un producents Gustavo, savukārt bū-š ir teksta un idejas autors.

Dziesma stāsta par vērtībām, ko mēs paši glabājam sevī. Par mūsu izvēlēm, kas mums pašiem sagādā prieku, bēdas un vilšanās. Par cilvēkiem un sajūtām bez kurām mēs nevarētu iedomāties savu dzīvi. Dziesmas vēstījums norāda uz to, ka svarīgi ir saprast un izzināt, nevis nopirkt. pārdot vai pielāgoties.

bū-š albumu "Sēdies krēslā" var noklausīties bez maksas un iegādāties mp3 formātā mūziķa mājas lapā http://www.bushmusic.lv, savukārt albums kompaktdiska formātā būs pieejams no 20. decembra mūzikas tirdzniecības vietās.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV