Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Aicina uz Maskavas džeza trompetista Vadima Eilenkriga koncertu

EasyGet.lv, 06.12.2011. 17:02

Piektdien, 9. decembrī, plkst.19.00 Rīgas Kongresu namā notiks Maskavas džeza trompetista Vadima Eilenkriga kvinteta koncerts, ko rīdziniekiem piedāvā Maskavas dienu Rīgā ietvaros, informē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa. Koncerta īpašie viesi būs Intars Busulis un Gints Pabērzs.

Vadims Eilenkrigs ir populārs Maskavas trompetists, kuru laikraksts "Komersant" dēvē par "krievu Krisu Bottiju". Eilenkrigs ir Maskavas akadēmiskā trompetistu konkursa laureāts un Vācijas džeza festivāla laureāts. Mūziķis ir pazīstams arī kā Krievijas slavenākās džeza autoritātes saksofonista Igora Butmana grupas solists jau kopš grupas dibināšanas brīža.

Patlaban Eilenkrigs ir džeza mūzikas docents Maimonīda Valsts akadēmijā.

Slavenais trompetists ir līderis sevis īstenotajos projektos - Vadima Eilenkriga kvintetā, grupā "XL", "Jazz Avoiders" un "Jazz'off". Pašlaik kvintets strādā pie solo albuma izdošanas, kurā ir piedalījušās tādas pasaulē pazīstamas zvaigznes kā Rendijs Brekers, Vīls Lī un citi.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties visās "Biļešu servisa" kasēs un internetā "www.bilesuserviss.lv". Biļešu cena: 5 LVL, 50% atlaide skolēniem, studentiem un pensionāriem.

Rīgas domes un Maskavas valdības rīkotās Maskavas dienas Rīgā norisināsies no 8. līdz 10. decembrim.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV