Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

anete Ziemassvētkos dāvina "Tik Daudz Smieklu"

EasyGet.lv, 07.12.2011. 09:20

Komponiste un dziedātāja anete klausītājiem dāvina dziesmu "Tik Daudz Smieklu" jaunā skanējumā, informē Inese Saulāja. anete ir arī dziesmas teksta autore.

Dziesma tika radīta un publiskota jau pirms četriem gadiem, tomēr anete ierakstījusi un drosmīgi prezentē "Tik Daudz Smieklu" vēlreiz. Šoreiz, lai dziesma iekļautos kopējā topošā albuma skanējumā, tai ir piešķirts viegls skanējumus, kuru pavada ģitāra un stīgas.

"Pirms 15 gadiem vidusskolā sāku rakstīt un dziedāt savas dziesmas, un pa šiem gadiem esmu ieguvusi vērtīgu koncertpieredzi, līdz ar to arī uzticamu fanu pulciņu, kas ir ļoti pacietīgi albuma gaidīšanā. Laikam gribējās pašai nogaidīt un redzēt, ko varu un vai manai mūzikai ir vieta plašākā sabiedrības daļā. Tagad zinu vairāk, ko gribu un ko varu, nekā piecus gadus atpakaļ" par albuma ilgo gaidīšanu stāsta anete.

anete plāno izdot albumu nākamā gada pavasarī. Albuma tapšanā piedalās draugi – mūziķi, ar kuriem kopā intensīvāk muzcēts pēdējos piecus gadus.

"Tik Daudz Smieklu" ierakstā piedalījās anete – balss un ģitāra; draugu koris: Anete Pērkone, Mairita Kehre, Madara Peipiņa, Ilze Peipiņa, Ilze Muceniece Ingrīda Krasovska, vīrs Uldis Kozlovskis un tētis Oskars Ondrups; vijole - Līva Plociņa, alts - Artūrs Gailis, čells - Mareks Radevičs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV