Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Krievu romances rīdziniekiem

EasyGet.lv, 07.12.2011. 11:34

Rīgā notiekošo Maskavas dienu ietvaros, sestdien, 10. decembrī, plkst.17.00 Maskavas nama koncertzālē (Marijas iela 7) notiks koncerts „Krievu romanču vakars", kurā uzstāsies nopelniem bagātais Krievijas mākslinieks Leonīds Serebreņņikovs (Леонид Серебренников) un starptautisku konkursu laureāte Inna Razumihina (Инна Разумихина), informē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa. Abi mākslinieki ir sagatavojuši īpašu programmu, lai iepriecinātu rīdziniekus. Koncertā skanēs romances un liriskas dziesmas.

Leonīds Serebreņņikovs kā lirisko dziesmu izpildītājs Krievijas estrādē pazīstams jau 30 gadus. Ar saviem koncertiem mākslinieks klausītājus priecējis arī Nīderlandē, ASV, Kiprā, Ganā, Filipīnās, Ungārijā, Luksemburgā, Vācijā, Francijā, Lielbritānijā, Izraēlā. L. Serebreņņikova balss dzirdama vairāk nekā 70 filmās. Jaunu popularitātes vilni mākslinieks guva, vadot raidījumu „Romances romantika" ("Романтика романса") televīzijas kanālā „Kultūra" ("Культура"). L. Serebreņņikova repertuārs ir daudzveidīgs. Mākslinieks priecē savus klausītājus ar operešu ārijām, ārzemju šlāgeriem, kurus izpilda to oriģinālvalodās, liriskām kara laika dziesmām, 40-to un 60-to gadu kinofilmu un mūsdienu komponistu dziesmām. Taču pēdējos gados viņš savu repertuāru ir papildinājis ar senlaicīgām krievu romancēm.

Savukārt, dziedātāja Inna Razumihina ir Krievijas un starptautisku konkursu laureāte. Vairākus gadus viņa bija vadošā aktrise Jeļenas Kaburovas vadītajā Mūzikas un dzejas teātrī, piedaloties visos teātra iestudējumos. Kopš 2001. gada, uzstājoties ar savu solo programmu, māksliniece ir guvusi klausītāju atzinību un mīlestību Krievijā. Noslīpētais vokāls un aktiermeistarība, unikālais balss tembrs, nevainojamā stila izjūta, dabiskums, izpildījuma valdzinājums un harizma apbur klausītājus un rada īpašu atmosfēru koncertos. I. Razumihinas repertuārā ir senlaicīgas krievu un čigānu romances, franču šansoni un liriskas mūsdienu estrādes dziesmas.

Biļetes nopērkamas Maskavas nama kasē.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV