Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Lindas Leen "Cinema" sērijas izskanēs Valmierā, Liepājā un Jelgavā

EasyGet.lv, 08.12.2011. 09:35

Nākamā gada janvārī Lindas Leen koncerts kino atmosfērā skanēs arī citās koncertzālēs Latvijā - uz Liepāju, Valmieru, Jelgavu "Cinema" komanda dosies pilnā sastāvā: uz skatuves Linda Leen (balss, klavieres, flauta), Kaspars Zemītis (ģitāra), Artis Dzērve (video projekcijas), Gatis Balutis (skaņa, gaisma) un viesmākslinieki, informēja Lindas Leen menedžere Inga Oliņa.
Lindas Leen "Cinema" sērijas izskanēs Valmierā, Liepājā un Jelgavā

Galerijas:

""Cinema" programmas īpašais trumpis ir tās spēja transformēties. Ilgstošā sadarbība ar Kasparu un viņa ģitārspēles virtuozitāte ļauj mums izbaudīt muzicēšanas brīvību un atkāpties no iestudētā nummura dramaturģijas. Gatavojoties koncertam Dailes teātrī, tieši improvizējot radās jaunas kompozīcijas," pēc "Cinema" pirmā koncerta 4. decembrī sacīja Linda Leen.

Koncerti kino atmosfērā notiks - 21. janvārī plkst. 18:00 Valmieras kultūras centrā, 28. janvārī plkst. 18:00 Liepājas OC Rožu zālē, 29. janvārī plkst. 17:00 Jelgavas kultūras namā, 14. februārī plkst. 19:00 Rīgā koncertzālē "Palladium".

Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu Paradīze" kasēs un internetā.

Foto no Dailes koncerta "Cinema" 4. decembrī. Foto (c) Nils Vilnis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV