Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Framest dosies Ziemassvētku koncerttūrē

EasyGet.lv, 08.12.2011. 12:33

Grupa Framest ik gadu Ziemassvētku laikā apceļo Latviju. Šogad ar Ziemassvētku programmu „Winter Jazz" grupa viesosies Jelgavā, Valmierā, Naukšēnos, Preiļos, Aucē un Rīgā, informē grupas menedžere Līva Šmuldere.
Framest dosies Ziemassvētku koncerttūrē

Koncertos grupa dziedās visiem pazīstamas un tuvas ziemassvētku melodijas, džeza mūzikas šedevrus un nedzirdētas oriģinālkompozīcijas. Kā īpašu dāvanu svētkos grupa klausītājiem dāvina dziesmu popūriju "Ziemassvētku stāsts", kurā ir apvienotas piecas noskaņas bagātas ziemassvētku melodijas.

Popūrija „Ziemassvētku stāsts" radio pirmatskaņojums skanēs Radio 101 šopiektdien, 9. decembrī, plkst. 20:00.

Grupas Framest mākslinieciskais vadītājs Jānis Ķirsis dalās ar sajūtām pirms tūres „Esam priecīgi, ka mūsu grupas Ziemassvētku koncerti jau izveidojušies kā tradīcija. Tā ir iespēja dāvināt mūziku tuvajiem, draugiem, skolotājiem un visiem, kas mūs pazīst un grib iepazīt. Šis ir īpašs Dieva dāvāts laiks, un mēs ceram, ka katrs, kurš atnāks uz koncertu, atradīs mieru, prieku un iedvesmu Jaunajam gadam! Priecīgus svētkus!"

Grupa Framest darbojas jau sesto gadu, tā regulāri koncertē visā Latvijā. 2010. gadā grupa tika nominēta Lielās mūzikas gada balvai, kā arī ieguvusi Lielās Mūzikas gada balvas klausītāju simpātiju balvu.

11. decembris 14:00 Jelgavas kultūras nams
14. decembris 19:00 Valmieras kultūras cents
17. decembris 19:00 Naukšēnu kultūras nams
18. decembris 17:00 Preiļu kultūras nams
19. decembris 19:00 Auces kultūras nams
27. decemrbis 19:30 Spīķeru koncertzāle Rīga
29. decembris 19:30 Spīķeru koncertzāle Rīga

Foto: Framest. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV