Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Dziesminieks Egons Pičners uzstāsies "Teātra bārā"

EasyGet.lv, 08.12.2011. 13:15

Trešdien, 14. decembrī, plkst. 20:00 uz dziesmu vakaru aicina dzejnieks un dziesminieks Egons Pičners, informē Inese Sērdiene.
Dziesminieks Egons Pičners uzstāsies "Teātra bārā"

„Dziedu par to, ko esmu izjutis. Tātad būtībā par sevi. Laikam jau egoistiski, bet izrādās, ka dziedot par savu attieksmi pret pasauli runāju par visiem saprotamām lietām – mīlestības plusiem un mīnusiem, laika nežēlīgo būtību, pateiktā vārda neatgriezenisko iespaidu. Dziedot varu paust to, ko neviens neuzklausa sarunā," atklāj Egons Pičners.

Gatavojoties dziesmu vakaram Teātra bārā, E. Pičners stāsta, ka runās par to, kas šobrīd aktuāls pašam – valoda, Latvija, tauta.

E.Pičnera dziesmas var iepazīt: http://ej.uz/e6ey

Dziesmu vakari – latviešu dziesminieku tikšanās ar klausītājiem – notiek katru otro trešdienu plkst. 20 Teātra bāra (Lāčplēša ielā 26) jaunajā zālē. Dziesmu vakarus rīko Teātra bārs sadarbībā ar Austras biedrību.

Teātra bārs (http://www.teatrabars.lv/bars) ir radošo profesiju pārstāvju iecienīta atpūtas vieta, kur mājīgā gaisotnē pie dzēriena malka var nodoties nesteidzīgām sarunām.

Austras biedrība (http://www.austrasbiedriba.lv/) dibināta 2008. gada martā, un tās pamatdarbība saistīta ar Latvijas folkmūziķu, bardu jeb dziesminieku darbības veicināšanu un popularizēšanu, koncertu un festivālu rīkošanu, kā arī izdevējdarbību.

Ieeja - par ziedojumiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV