Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

LMA Studentu kluba akustiskais Ziemassvetku koncerts "Miers muzika"

EasyGet.lv, 08.12.2011. 14:19

Trešdien, 14. decembrī, pulksten 20:00 LMA Studentu klubā, akustiskais koncerts „Miers mūzikā". Pasākumā piedalīsies dziesminieki Alise Joste, Mikus Straume un muzikālā apvienība „Klibs Taurenis", informē Monta Upīte.
LMA Studentu kluba akustiskais Ziemassvetku koncerts "Miers muzika"

Mūziķi, kuri piedalīsies akustiskajā miera skaņu koncertā, mūzikas lauciņā darbojas neilgi, taču katrs no viņiem jau ir parādījušies plašai publikai. Alise Joste ir muzicējusi kopā ar pašmāju un ārzemju mūziķiem, piedalījusies Latvijas lielākajos mūzikas festivālos un nesen izdevusi savu soloalbumu ar nosaukumu „Alise Joste". Mikus Straume tiek uzskatīts par atradumu dziesminieku vidū. Šogad viņš piedalījās mūzika festivālā Bildes2011. Muzikālā apvienība „Klibs Taurenis" darbojās nesen, bet publikai Taurenis ir parādījies dažādos ampluā. Studentu klubā apvienība būs vēl nebijušā sastāvā.

Muzikālās apvienības „Klibs Taurenis" solists Mārtiņš saka: „Klibi Taureņi debesīs smejas un mēs visi smejamies tiem līdz..." Šajā vakarā ikviens varēs atrast sev tuvāko- smieties kopā ar taureņiem, iegrimt ēteriskajā mierā kopā ar Alisi vai dziedāt par labo, radīt labo un izdzīvot to sevī, kā to dara Mikus Straume.

Koncerts „Miers mūzikā" ir Montas Upītes diplomdarbs Latvijas Kultūras koledžā. Pasākuma mērķis - drēgnajā ziemas vakarā sniegt mierpilnu vakaru ar noskaņu mūziku, lai ikviens spētu relaksēties no ikdienas steigas.

Ieeja klubā no plkst. 19:00, koncerta sākums plkst. 20:00. Ieejas maksa: 1 Ls, koncerts bez vecuma ierobežojuma.

Foto: Alise Joste. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV