Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Willow Farm" albuma prezentācija jau rītvakar

EasyGet.lv, 09.12.2011. 12:30

Jau rīt, 10.decembrī, Latvijas 1. Rokkafejnīcā Liepājā, draugu, atbalstītāju, domubiedru un fanu lokā tiks svinēta grupas „Willow Farm" pirmā albuma CD formātā „Tev par to nekas nav jāzin'" iznākšana, informē Edgars Džiguns. Kopā ar „Willow Farm" prezentācijas pasākumā skatuves dēļus lūkos mīt arī grupas ilggadējie līdzgaitnieki – „Nasty Smile" un „Tumsa".
„Willow Farm" albuma prezentācija jau rītvakar

Neilgi pirms 10. decembra vakara notikumiem, mazliet vairāk kļuvis zināms arī par to saturu.

Vakara vaininieku uzstāšanās sastāvēs no divām daļām. Vispirms, pulksten 22, dzīvajā, no A līdz Z tiks nospēlēts jaunais albums „Tev par to nekas nav jāzin'". Pirmā daļa solās būt īpaša ne tikai publikai, bet arī pašiem mūziķiem, jo, kā iepriekš atzinis „Willow Farm" līderis Emīls Dreiblats, dzīvajā to visu nospēlēt būs liels izaicinājums. Savukārt, otrajā daļā „Willow Farm" sola atgriezties arī spilgtākajos muzikālajos notikumos no senākas grupas pagātnes.

Kā allaž kolorītu priekšnesumu sarūpējuši arī grupas „Nasty Smile" dalībnieki, kuri īpaši šim vakaram apvienojušies pēc divarpus gadu pārtraukuma. Kā droši prognozēja viens no „Nasty Smile" pamatlicējiem Uldis Meļķis, šis grupai būs īpašs vakars. Jāpiebilst arī, ka tie nebūtu „Nasty Smile", ja netiktu domāts arī par vizuālām atrakcijām. Zinātāji zina stāstīt, ka šoreiz ar acīm novērtējamas lietas skars skatuves noformējumu. Visbeidzot, kā lielākais pārsteigums saistībā ar „Nasty Smile", jāuzsver kāds nozīmīgs paziņojums, kuru grupa sola publiskot tieši 10. decembra vakarā, tieši no skatuves.

Savukārt grupas "Tumsa" līderis Jānis Daugalis ar prieku ziņo, ka viņa pārstāvētais kolektīvs liepājniekus varētu pārsteigt ar jauno sastāvu – solista pienākumus "Tumsā" tagad pilda pazīstamais vokālists Valters Frīdenbergs. "Jaunajā sastāvā tā mums būs debija Liepājā. Pirmo reizi šajā pilsētā spēlēsim arī dziesmu "Pārāk daudz", kurai nupat tapis videoklips", pastāstīja Jančuks.

"Tumsa" turpina arī sava līdzšinējā līdera, pāragri viņsaulē aizgājušā, Mārtiņa Freimaņa iesākto tradīciju – sadarboties ar jaunajiem, talantīgajiem mūziķiem. "Mārtiņš deva iespēju daudziem iesācējiem sevi parādīt un esam gatavi turpināt kultivēt šo principu – sestdienas vakarā rokkafejnīcā kopā ar mums vienu dziesmu ("Vientuļnieks") izpildīs 15 gadus vecais Ričards Vīksna," atklāj Jānis Daugalis.

Vairāk informācijas par notiekošo saistībā ar „Tev par to nekas nav jāzin'" atrodama grupas „Willow Farm" interneta lapā – www.willowfarm.lv.

Foto: Willow Farm. Foto (c) Līga Tetere

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV