Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Pieejamas papildu biļetes uz "Instrumentu" koncertu Arēnā Rīga

EasyGet.lv, 09.12.2011. 12:33 | komentāri (1)

Dienu pirms "Instrumentu" koncerta Arēnā Rīga tiek izziņota papildu biļeši iegāde, informē grupas menedžments. Tās nopērkamas visās Biļešu Paradīzes kasēs, kā arī ierobežotā skaitā ar 50% atlaidi portālā Pērkam Kopā.
Pieejamas papildu biļetes uz "Instrumentu" koncertu Arēnā Rīga

Šīs nedēļas sākumā tika izpārdotas visas tirdzniecībā palaistās biļetes uz sestdienas koncertu, taču "Instrumenti" raduši iespēju šī šova ietvaros nodrošināt labu redzamību un skaņu arī Arēna Rīga trešā stāva balkonos. Sākotnēji koncerts bija paredzēts Arēna Rīga amfiteātrī, tādējādi tehniskais izkārtojums neparedzēja apskaņošanu trešā stāva balkonā.

Šobrīd ir pieejamas papildus biļetes trešā stāva balkonā, kas iegādājamas Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā, kā arī ierobežots skaits biļešu ar 50% atlaidi pieejamas portālā Pērkam Kopā (http://www.perkamkopa.lv/product/1182).

Ar rūpīgi pārdomātu un emocionāli piesātinātu audiovizuālu priekšnesumu "Instrumenti" pēdējā mēneša laikā jau priecējuši skatītājus Valmierā un Liepājā. Arī gaidāmais koncerts Rīgā solās būs neaizmirstams; jau tagad tas tiek minēts kā viens no šī gada spilgtākajiem notikumiem Latvijas mūzikā.

"Instrumentu" koncertu Arēnā Rīga iesildīs pašmāju grupa "The WoW" un Ingrid Lukas. Grupa The WoW "Instrumenti" koncertus iesildīja arī Valmierā un Liepājā. Abu grupu sadarbība aizsākusies jau iepriekš, kad kopā ierakstīts singls „Freaked Out", kas iekļauts "Instrumenti" debijas albumā "TRU".

Ingrīda Lūkasa (Ingrid Lukas) dzimusi Igaunijā, taču desmit gadu vecumā pārvācās uz Šveici, kur arī uzsākusi savu mūziķes karjeru, piedaloties dažādos muzikālos projektos, līdz 2007. gadā nodibinājusi savu grupu. Oktobra sākumā "Universal Music" paspārnē tika izdots Ingrīdas jaunākais albums "Silver Secrets", ko producējis Valgīrs Sigurdsons (Valgeir Sigurðsson) – īslandiešu mūziķis/producents, kura studijā "Greenhouse" tapis "Instrumenti" debijas albums "TRU".

Arēna Rīga, 10. decembris
19:00 durvis
19:45 The WoW
20:20 Ingrid Lukas
21:10 Instrumenti

Papildu informācija:
www.instrumenti.in
www.ingridlukas.com
www.thewow.lv

Foto: "Instrumenti" koncertē Vidzemes Olimpiskajā Centrā Valmierā. Foto (c) Sandis Vāgners

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV