Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Amber Muse gada pēdējā ballīte jaunajā klubā „G4"

EasyGet.lv, 12.12.2011. 09:50

Piektdien, 16. decembrī, notiks Amber Muse promouteru 2011. gada pēdējā ballīte „12th Level". Pasākums notiks jaunajā klubā „G4", kur divās deju zālēs skanēs mūzika disco/nu-disco un tech/house Rīgas aktuālo dīdžeju izpildījumā, informē Amber Muse komanda.
Amber Muse gada pēdējā ballīte jaunajā klubā „G4"

Amber Muse promouteru 2011. gada pēdējais pasākums izvērtīsies divos stāvos jaunajā Rīgas nakts klubā „G4", kas atrodas Vecrīgā, Gleznotāju ielā 4. Ballīte vēl pirms kluba oficiālās atvēršanas. Tāpēc „12th Level" apmeklētājiem ir unikāla iespēja būt par vieniem no pirmajiem, kuri novērtēs jauno pilsētas izklaides vietu.

Pirmajā stāvā būs disco/nu-disco/slow house deju zāle, kurā minēto žanru plates lēnā tempā spēlēs dīdžeji Dmi3 un Elvi Soulsystems. Savukārt otrajā stāvā atradīsies galvenā zāle, kur uz deju grīdām orientēta tech/house mūzika skanēs dīdžeju un savas mūzikas producentu Bogdan Taran, Max Lomov, Uppfade un Ze Ivarzz izpildījumā.

Sākums - pulksten 22:00. Ieeja no viesu saraksta līdz pusnaktij – bez maksas, vēlāk 3 Ls, pārējiem 5 Ls. Lai tiktu viesu sarakstā, jāsūta vārds un uzvārds uz e-pastu info@ambermuse.com (līdz 16.decembra plkst. 20:00). Darbosies face-control.

Atbalsta: „Cydonia" gastropab (Dzirnavu 84, Berga bazārs), Storm London, Nightlife.lv, Intelligent.lv/mag, Danceradio.lv, tekila „El Jimador".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV