Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Skaņu alķīmija Takā

EasyGet.lv, 12.12.2011. 10:09

16. decembrī kafejnīcā Taka, Miera ielā 10, Rīgā, eksperimentēs trīs spilgti mākslinieki – Leitmptiv Limbo (EST/AU), Kaspars Groševs un XY2140. Jau no plkst. 20:00 gaidāma skaņu alķīmijas paraugstunda – programmā no nepieradināta noise līdz abstraktiem electro labirintiem, informē kafejnīcas pārstāve Alise Ziemule.
Skaņu alķīmija Takā

Leitmotiv Limbo - Lije Travailer, ko eksperimentālās mūzikas fani pazīst kā Servataguse Muusika festivāla organizatoru, soloprojekts, kurā Igaunija mītošais austrāļu mākslinieks eksperimentē ar dažnedažādām skaņām un trokšņiem, radot izteiksmīgu, oriģinālu skanējumu.

Kaspars Groševs (1983) absolvējis Latvijas Mākslas akadēmijas Vizuālās komunikācijas nodaļu. Izstādēs Latvijā un ārvalstīs piedalās kopš 2005. gada. Regulāri raksta žurnālam Studija, mazāk regulāri veido raidījumu Vīzijas Radio Naba, visai neregulāri uzstājas eksperimentālās mūzikas koncertos.

XY2140 - Henrika Eliasa Zēgnera vadītais ģitār-noizs, kurā tiek meklētas skaņu iespēju robežas, tendējoties uz maksimālismu un nekonsekvenci.

Ieeja – bez maksas.

Leitmotiv Limbo: http://www.myspace.com/leitmotivlimbo
http://www.servataguse.com/

XY2140: http://www.draugiem.lv/xy2140
Kapsars Groshevs: http://soundcloud.com/kasprsg

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV