Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Limbažos gaidāms "Party Service Tour" kulminācijas pasākums

EasyGet.lv, 12.12.2011. 14:12

2010. un 2011. gada populārākā Latvijas dīdžeja – [Ex] da Bass radio šova "Party Service" Latvijas klubu tūre ulmināciju sasniegs jau šajā nedēļas nogalē. Piektdien, 16.decembrī, plkst. 22:00 klubā "Tonuss" Limbažos notiks tūres piektais pasākums, informē klubs "Tonuss" un "European Hit Radio". Sarīkojumā solītsmMuzikāls šovs, īpašas dekorācijas, vizualizācijas, ekskluzīvas dāvanas ar radio šova simboliku apmeklētājiem un daudz pārsteigumu.
Limbažos gaidāms "Party Service Tour" kulminācijas pasākums

Šī būs vienīgā tūres pieturvieta Ziemeļvidzemē, tāpēc cēsinieki, valmierieši, rūjienieši, ainaižnieki un citu tuvāko pilsētu iedzīvotāji tiek gaidīti jo īpaši!

Pasākumu iesildīs "European Hit Radio" dīdžejs, ētera balss un Eiropā populārako deju klubu hītu remiksu speciālists – DJ Ikazz. Nakts galvenais uzstāšanās laiks piederēs [Ex] da Bass, bet "Party Service Tour" noslēdzošā daļa tiks uzticēta kluba rezidentdīdžejam – Daniel B.

"Party Service" ir stundu ilgs radio šovs, kas "European Hit Radio" viļņos jau vairāk kā piecus gadus dzirdams katru skan katru piektdienas un sestdienas vakaru plkst.21.00! Tas sniedz detalizētu informāciju par kvalitatīvas izklaides iespējām Latvijā, Baltijā un Eiropā, sevī ietverot padziļinātu ar deju mūziku saistītu pasākumu izpēti, intervijas ar populāriem dīdžejiem, mūzikas producentiem, organizatoriem un klubu vadītājiem!

Informē: draugiem.lv, limbazi24.lv, vipi.lv un easyget.lv.

Papildu informācija: http://www.europeanhitradio.com/partyservicetour un http://www.draugiem.lv/partyservice

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV