Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Bubamarā" šonedēļ – latgaliešu mūzika, Crystral Sound System un Andris Akmentiņš

EasyGet.lv, 12.12.2011. 16:26

Pasaules mūzikas krogā Audēju ielā 8 15. decembrī gaidāms mūziķu trio no grupas Laimas muzykanti, 16. decembrī – tropiska deju nakts Jamaikas ritmos, bet nākamajā vakarā – apcerīga folkroka (autora vārdiem - blūzbarda) melodijās izdziedāta dzeja, informē "Bubamaras" programmas menedžeris Mārtiņš Zviedris.
"Bubamarā" šonedēļ – latgaliešu mūzika, Crystral Sound System un Andris Akmentiņš

Ceturtdien, 15. decembrī, pulksten 22 "Bubamaras" apmeklētājus gaida kolorīts ieskats Daugavpils pazīstamās tautas mūzikas/ etnoroka grupas Laimas muzykanti (http://laimas-muzykanti.lv/) repertuārā. Kopā ar diviem grupas biedriem muzicēs kolektīva dibinātājs un vadītājs Artūrs Uškāns. Pēc koncerta melodiju un ritmu virspavēlnieks kroga zālē būs DJ Ma.Be.

Piektdien, 16. decembrī, pulksten 22 ar regeja un mūsdienu elektroniskās mūzikas iedvesmotiem setiem uz "Bubamaras" skatuves atgriezīsies Crystral Sound System (www.crystral.lv). Par dīdžejmeiteņu apvienības spēju nodrošināt tropiski karstas deju naktis jebkurā gadalaikā jau gadiem nešaubās dancehall/ reggae/ electro/ house/ jungle cienītāji Latvijā, atzinību izteikuši klausītāji arī citur Eiropā un pat Jaunajā Pasaulē.

Sestdien, 17. decembrī, pulksten 22 dzejas un blūzbarda (tā šo pusakustisko mūziku nodēvējis komponists Boriss Rezņiks) cienītājus aicinās dzejnieka Andra Akmentiņa (www.draugiem.lv/akm) un latviešu post punk celmlaužu grupas Aurora bijušā dalībnieka Jāņa Dubava (www.skan.lv) ģitārduets. Savu dzeju ģitāras pavadījumā Andris Akmentiņš dzied jau vismaz divdesmit gadus. No 2008. līdz šā gada vasarai viņš kopā domubiedriem darbojās grupā A.K.C., kas muzicēja gan klubu koncertos, gan citos sarīkojumos, tai skaitā šīs vasaras festivālā Summer Sound Liepāja.

Notikumi turpmākajās nedēļās:
Piektdien, 23. decembrī, plkst.22 – Forshpil;
Piektdien, 30. decembrī, plkst.21 – Adamsu famīlija;
Pirmdien, 28. maijā, plkst.20.30 Ni (Austrija).

Ieeja – bez maksas.

Foto: Crystral Sound System. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV