Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Koncertuzvedums pēc Bībeles stāsta „Pazudušais dēls" motīviem

EasyGet.lv, 13.12.2011. 10:11

Vakarā pirms Ziemassvētkiem, 23.decembrī, plkst. 18:00 Dobeles pilsētas kultūras nams aicina uz mirkli kopā pavadīta laika koncertuzvedumā „Atver acis – ieelpo", informē Dpkn *teātra studijas režisore Krista Kleina.

Koncertuzvedums „Atver acis – ieelpo" ir skats uz mūsdienu modernās cilvēces dzīves tendencēm un iezīmēm, kas atklāj vēlmi pēc varas pozīcijām un cilvēka vietu tajā, stāsts ir par cilvēka laimes sajūtas un šķietamās brīvības meklējumiem. Par atmiņām, un ilgām atgriezties pie tā, kaut kā neizprotamā, bet reiz sirdī sajustā...

Koncertuzveduma programma tiek veidota divās daļās. Pirmajā daļā būs iespēja redzēt dpkn *teātra studijas, dpkn deju studija ,XDS ,modes mākslinieka, Eirovizījas dalībnieka- Kaspara Blūma–Blūmaņa un Okartes skatuves dalībnieces Māras Katarskas muzikāli-teatralizēti veidotu stāstu par cilvēka laimes meklējumiem. Stāsts ir veidots pēc Bībeles stāsta līdzības par pazudušo dēlu. Koncertuzveduma otrajā daļā baudīsim Ziemassvētku noskaņu, piparkūku smaržas apvītās, visiem labi zināmās un sirdīm tuvās Ziemassvētku melodijās, ko izpildīs Dobeles kori un jaunie talanti.

Koncertuzvedumā piedalīsies dpkn *Jauniešu Teātra Studija, dpkn deju studija, Xeny Dance Studio, solisti Kaspars Blūms Blūmanis, Māra Katarska, kori „Vizma", „Sidrabe", „Viesturzeme". Projekta vadītāja – Lelde Roze, scenogrāfs, gaismu mākslinieks –Kārlis Freibergs, režija – Krista Kleina.

Koncertuzvedumu atbalsta Dobeles novada pašvaldība, Dobeles novada sporta un kultūras pārvalde, AS SEB banka.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV