Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Mona De Bo" piesaka trešo albumu

EasyGet.lv, 14.12.2011. 08:42

Eksperimentālās rokmūzikas grupa "Mona De Bo" izdod pirmo singlu no janvārī gaidāmā studijas albuma. Kompozīciju sauc "Saprot un atkāpjas. Sirds saka", savukārt, albumu – "Pag Pag". Abi nosaukumi ir daļa plašāka stāsta, ko veido visi albuma skaņdarbi, informē I Love You Records pārstāve Dace Volfa.
"Mona De Bo" piesaka trešo albumu

Grupas kodolam – Edgaram Rubenim un Edgaram Eihmanim – ierakstā pievienojās pūšaminstrumentālisti Kaspars Majors, Raitis Rozentāls un Jānis Grudinskis. Skaņdarbā "Saprot un atkāpjas. Sirds saka" ar ģitāru piedalās Žanete Skarule. Albums Gata Zaķa vadībā ierakstīts Reformātu baznīcas studijā pagājušajā vasarā.

Albumu izdos izdevniecība "I Love You Records". 9. janvārī tas būs pieejams digitāli, bet pavasarī – vinila platē. Svinot ieraksta izdošanu, tūlīt pēc Jaungada "Mona De Bo" dosies divu nedēļu turnejā pa Latviju un Igauniju. Turneja noslēgsies ar koncertu Rīgā.

Lai noklausītās dziesmu, spied šeit.

Foto: Mona De Bo. Foto (c) Nils Vilnis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV