Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Intelligent Debosch 2011. gada pēdējā ballītē uzstāsies Moon Disco no Lietuvas

EasyGet.lv, 14.12.2011. 09:21

17. decembrī Teātra bāra restorānā, Lāčplēša ielā 25, notiks 2011. gada pēdējā ballīte Intelligent Debosch. Šajā vakarā «dzīvajā» uzstāsies īpašais viesis no Lietuvas - Moon Disco, kā arī vietējie dīdžeji Mr.Djinn, Ksenia Kamikaza un Andrew 'Les' Leskovsky, kuri piedāvās mūziku electro, breaks, tech-funk un techno, informē Ksenia Kamikaza.
Intelligent Debosch 2011. gada pēdējā ballītē uzstāsies Moon Disco no Lietuvas

Moon Disco nav iesācējs elektroniskās mūzikas jomā, viņa kontā ir gan uzstāšanās starptautiskajos festivālos, gan relīzes leiblos Control Tower un Black Montanas, bet viņa mūzika ir visai brutālais sakausējums no electro, breaks un kosmiskajām melodijām, kas trāpa galvā visiem live-seta lieciniekiem.

Mr.Djinn ir viens no lauzto ritmu apoloģētiem Latvijas scēnā. Kopā ar domubiedriem no Viator Pro, Mr.Djinn organizē virkni pasākumu, kuros uzstājas pazīstamie mākslinieki no breaks-pasaules: NAPT, Atomic Hooligan, Drumattic Twins, Klaus Hill, General Midi, Lady Waks un citi. Pats Jevģēnijs ir augstās klases dīdžejs un piedāvās setu ar mūziku tech funk, kas visai reti tiek atskaņota Rīgas klubos.

Dīdžeju duets Ksenia Kamikaza & Andrew 'Les' Leskovsky tika nodibināts šovasar un paspēja gūt popularitāti, pateicoties muzikālā materiāla ekspresīvajai pasniegšanai un dažādībai. Pēc rudens pārtraukuma dīdžeji atkal nolēma uzstāties kopā un Jaungada priekšvakarā «deboširiem» būs iespēja atcerēties siltu vasaru.

Vizuālo noformējumu nodrošina projekts CBETOMUSIC.

Kā vienmēr, notiks arī preparty vinotēkā Fiesta (Ģertrūdes ielā 19/21), kur no plkst. 21:00 «deboširus» iesildīs Esoniq.

Pasākumu atbalsta rums Bacardi.

Tie, kas vēlas apmeklēt pasākumu, var atsūtīt savus vārdus uz guestlist@inbox.lv.

17.decembris, Teātra bāra restorāns, Lāčplēša ielā 25 (ieeja no Jaunā Rīgas Teātra pagalma).

Ieeja no plkst. 23:00. Ieejas pēc viesu saraksta (sūtiet vārdus un uzvārdus uz guestlist@inbox.lv).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV