Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Dzelzs vilks aicina uz jubilejas koncertu Siguldā

EasyGet.lv, 14.12.2011. 16:10

Grupa Dzelzs Vilks 14. janvārī plkst. 19.00 aicina uz savas 20. gadskārtas albuma „Dzīvnieks pilsētā" prezentācijas koncertu Siguldas pilsētas kultūras nama jaunatklātajā kinozālē, Pils iela 10, informē Siguldas pilsētas kultūras nama direktore Baiba Bože.
Dzelzs vilks aicina uz jubilejas koncertu Siguldā

Šogad Dzelzs Vilkam jau 20, bet tas nenozīmē, ka pienācis laiks pieminekļiem, vaska figūrām vai labāko dziesmu izlasei. Vasarā un rudens sākumā Siguldas skaņu ierakstu studijā radīts pavisam svaigs Dzelzs Vilka albums „Dzīvnieks Pilsētā", kas ir jau 12. studijas plate grupas pastāvēšanas laikā un dzīvajā skanēs Siguldā, grupas dzimtajā pilsētā.

„Dzīvnieks Pilsētā" ir reizē kustīgs un mežonīgs stāsts 11 dziesmās par to pieradināto zvēru manī un tevī, kas, stūrī iedzīts, var kļūt arī nevaldāmi mežonīgs. Tas ir albums, kas ievedis Dzelzs Vilku nākamajā desmitgadē, kur skaņu tehnoloģijas spēlē lielu lomu, dziesmu teksti ievelk šīs pasaules virtuālajās un reālajās kaislībās. Enerģisks un smags disko, dziesmas, ko klausīties un dzīvot līdzi. Tāds Dzīvnieks - tāds Dzelzs Vilks, - par jauno albumu teic Juris Kaukulis.

Koncertā īpašā kinozāles atmosfērā jaunā albuma dziesmas dzirdēsit līdzās labi zināmām grupas kompozīcijām. Pirmoreiz Dzelzs Vilka mūziku papildinās video mākslinieces Lauras Rožkalnes radītas video ainavas. Līdz ar mūziķiem uz skatuves kāps arī laikmetīgās dejas grupa – Andris Kačanovskis, Ilze Zīriņa, Jūlija Kobceva un Lelde Feldmane.

Aicinām iegādāties biļeti jau pirms koncerta! Tas izdarāms Biļešu Paradīze kasēs visā Latvijā, www.bilesuparadize.lv, kā arī Siguldas pilsētas kultūras namā. Cena 6,00 -7,00 Ls (ID karšu īpašniekiem, iegādājoties biļeti Siguldas pilsētas kultūras namā līdz 30. decembrim, atlaide 1,00 Ls). Biļešu skaits ir ierobežots!

Dzelzs Vilks pateicas par atbalstu Siguldas novada Domei.

Pildu informācija:
www.dzelzsvilks.com
http://www.draugiem.lv/dzelzs_vilks
http://twitter.com/dzelzs_vilks

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV